0 C
Amsterdam
19 september 2018
Blockchain Stories
Cryptobeurs Nieuws

Binance sluit tijdelijk alle withdrawals

binance sluit tijdelijk

Binance laat weten dat alle withdrawals tijdelijk worden stopgezet op het platform. Het is op dit moment dus niet mogelijk je cryptocurrency’s van Binance af te halen. Deze maatregel is genomen nadat het duidelijk is geworden dat een aantal Binance-gebruikers melding hebben gemaakt van het feit dat hun coins zijn verkocht zonder dat ze daar zelf opdracht toe hebben gegeven.

Sommige gebruikers van het handelsplatform hebben, waarschijnlijk doordat ze ergens hun API-sleutel hebben geregistreerd, zonder dat ze dat zelf wilde hun crpytocurrency’s verkocht. Een API-sleutel is een code die wordt gebruikt om ontwikkelaars of eindgebruikers te identificeren door verschillende computer programma’s.  Er is waarschijnlijk misbruik gemaakt van de API-sleutels van gebruikers van Binance die deze sleutel ergens anders hebben gebruikt.

Voor zover bekend gaat het dus niet om een hack van het platform zelf.

Het officieële statement van Binance op Reddit:

We are investigating reports of some users having issues with their funds. Our team is aware and investigating the issue as we speak.
As of this moment, the only confirmed victims have registered API keys (to use with trading bots or otherwise). There is no evidence of the Binance platform being compromised.
Please remain patient and we will provide an update as quickly as possible.
Edit: Withdrawals are temporarily disabled at this time.

De oprichter van Binance zegt op Twitter dat er geen cryptocurrency’s verloren zijn gegaan, maar op Reddit en andere social media zijn veel mensen te vinden die andere dingen melden.

https://twitter.com/cz_binance/status/971454040704872448

Later meer.

Blijf op de hoogte van het laatste cryptonieuws

* indicates required

Gerelateerde artikelen

Binance start met test handel crypto – fiat

Jordy Schreuder

Bram Ceelen van Anycoin Direct: ”Down the crypto rabbit hole”

Robin Heester

Ethereum naar ‘fase 2’ met Plasma en Sharding

Robin Heester