Blockchain Stories

Community Blockchain Stories

Robin Heester
Community Blockchain Stories

In de wereld van bitcoin en andere cryptovaluta willen de gemoederen nog wel eens hoog oplopen tijdens een discussie. Het gaat immers om geld en dat begrijpen we bij Blockchain Stories heel goed.

Om de conversaties op onze platformen goed en gezellig te laten verlopen hebben we daarom een paar kleine huisregels opgesteld die overal gelden. Of je nou een reactie plaatst onder een nieuwsbericht of dat je meedoet met een discussie op Telegram, overal vragen we je vriendelijk om je netjes aan de huisregels te houden.

Geen behoefte aan discussies maar wil je wel op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Hoe houden we het gezellig?

  1. Schelden, racisme en ander ongewenst gedrag wordt direct verwijderd. En met een beetje pech heb je gelijk overal een ban te pakken. Gewoon lief spelen, zou oma zeggen.
  2. Iedereen is welkom. Ook mensen die een hekel hebben aan jouw specifieke munt.
  3. Probeer je mening te onderbouwen. Simpelweg schreeuwen dat coin X de beste is zit niemand op te wachten.
  4. Wil je iets promoten? Zoek contact met ons en doe dat niet zonder toestemming. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Simpelweg ‘shillen’ heeft niemand wat aan.
  5. Even praten over andere zaken dan cryptocurrency is prima, maar klaar is klaar.
  6. Doe vooral alsof je thuis bent.

Leuk die regeltjes, maar waar kan ik meepraten?

Facebook

Met behulp van onze Facebookpagina blijf je op de hoogte van de laatste posts op Blockchain Stories. Op dit moment hebben we al ruim 800 mensen die de pagina volgen en dat aantal groeit wekelijks. Een erg makkelijke manier om up to date te blijven.

Telegram

Ons favoriete chatplatform is Telegram. Hier komen naast onze artikelen ook een hele hoop andere onderwerpen voorbij. Inhoudelijke discussies over leuke tweets of opmerkelijke nieuwtjes worden hier aangemoedigd.

Reageren op de website

Ook op de website kun je met behulp van Disqus lekker meepraten. Als je niet van de website af wil om ergens over te praten is dit jouw platform. Je kunt onder andere inloggen met je eigen Disqus- of Facebookaccount. Lekker simpel en snel je mening laten horen.

Twitter

Via ons Twitterkanaal kun je ons gemakkelijk bereiken. Een eigen discussie starten aan de hand van een Tweet is simpel en snel. De cryptocurrency community op Twitter is sowieso bijzonder actief, dus het is de moeite om er eens naar te kijken.

Instagram

Ook op Instagram hoef je niets te missen. Met duidelijke foto’s en andere afbeeldingen willen we je ook op dit platform informeren over de wondere wereld van bitcoin en andere cryptovaluta’s.

Email

Liever wat persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Via info [at] blockchainstories.com kun je ons gemakkelijk bereiken. We helpen je graag op weg dus schroom vooral niet om contact te zoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu