Blockchain Stories

Wat is Jasmy Coin? Uitleg, technische analyse en koersverwachting voor JASMY coin!

Matt
wat is jasmycoin

Jasmy Coin is gelanceerd door veteranen uit de technologie-industrie en belooft een revolutionaire draai te geven aan hoe we omgaan met onze persoonlijke data. Met een uniek platform dat de kracht van blockchain-technologie combineert met het Internet of Things (IoT), streeft Jasmy ernaar om gebruikers volledige controle en monetarisatie van hun data te bieden. Maar wat maakt Jasmy Coin zo bijzonder, en waarom zou het een interessante investering kunnen zijn?

Wat is Jasmy Coin (JASMY)?

Jasmy Coin (JASMY) is niet zomaar een cryptocurrency; het is de spil van een ambitieus platform dat de manier waarop we denken over data-eigendom en –privacy wil veranderen. Ontstaan uit de visie om een gedecentraliseerde data-economie te creëren, biedt Jasmy individuen de mogelijkheid om hun persoonlijke informatie te beheren en te monetariseren in ruil voor JASMY-tokens. Deze aanpak niet alleen waardeert de privacy van gebruikers, maar stelt hen ook in staat om actief deel te nemen aan de economische waarde die hun data genereert.

De kern van Jasmy’s functionaliteit ligt in zijn Secure Knowledge Communicator (SKC), die geavanceerde blockchain-technologie combineert met IoT-integratie. Dit stelt het platform in staat om een veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke omgeving te bieden voor dataopslag, -beheer en -uitwisseling. Bovendien werkt Jasmy aan het uitbreiden van zijn ecosysteem door strategische partnerschappen met fabrikanten van IoT-apparaten en serviceproviders, wat de veelzijdigheid en toepasbaarheid van het platform verder vergroot.

Geschiedenis van Jasmy Coin

Jasmy Coin zag het levenslicht in 2021, opgericht door een team van voormalige Sony-executives onder leiding van Ando Guowei. Het doel was om een nieuwe standaard te zetten voor dataprivacy en -beveiliging binnen het snelgroeiende domein van IoT. Sinds de lancering heeft Jasmy zich gericht op het versterken van zijn positie in de markt door de ontwikkeling van zijn technologische infrastructuur en het aangaan van strategische partnerschappen.

Oprichters van Jasmy Coin

Aan het roer van Jasmy Inc. staan oprichters met een indrukwekkende achtergrond in de technologie-industrie, waaronder Ando Guowei, voormalig president en COO van Sony. Hun gecombineerde ervaring en visie sturen Jasmy in zijn missie om de controle over data terug in handen van gebruikers te leggen.

werking van jasmy coin

Technische werking van Jasmy Coin

De magie van Jasmy Coin ligt in zijn gelaagde technologische structuur, ontworpen om maximale veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak te bieden.

Blockchain Layer & Consensus

Jasmy gebruikt blockchain-technologie om een veilige en transparante omgeving te creëren voor dataopslag en -transacties. Door gebruik te maken van cryptografische technieken, garandeert het platform de integriteit en beveiliging van gegevens, met een speciaal ontworpen consensusmechanisme dat zorgt voor schaalbaarheid en lage latentie.

Data Management Layer

Op deze laag biedt Jasmy geavanceerde functies voor het beheer van IoT-gegevens, waaronder datatokenisatie en slimme contracten. Dit stelt gebruikers in staat om hun data veilig te tokeniseren en de toegang tot hun informatie nauwkeurig te regelen via automatisch uitvoerbare contracten.

Application Layer

De applicatielaag van Jasmy zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface voor zowel individuen als IoT-apparaten. Het omvat API-integraties en een intuïtieve gebruikersinterface die samenwerken om een soepele ervaring te bieden voor data management en -uitwisseling binnen het Jasmy-ecosysteem.

Jasmy Coin vertegenwoordigt een spannende vooruitgang in de manier waarop we denken over persoonlijke data en privacy in het digitale tijdperk. Met zijn sterke technologische basis en visionaire benadering van datamanagement, biedt Jasmy niet alleen een oplossing voor de huidige uitdagingen, maar opent het ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor data-eigendom en -monetarisatie. Terwijl de toekomst van digitale valuta’s zich blijft ontvouwen, staat Jasmy Coin klaar om een leidende rol te spelen in de evolutie van de digitale economie.

JASMY tokenomics

De JASMY-token is ontworpen als het kloppende hart van het Jasmy-ecosysteem, met een cruciale rol in de facilitatie van veilige data-uitwisseling en -monetarisatie. Het token stelt gebruikers in staat om te betalen voor diensten binnen het platform, evenals om beloond te worden voor het delen van hun data.

De maximale voorraad JASMY-tokens is vastgesteld op 50 miljard, waarbij een mechanisme voor tokenverbranding is ingebouwd om eventuele inflatoire druk te beheersen. Nieuwe tokens komen in omloop via een combinatie van beloningen voor netwerkdeelnemers en de verkoop van tokens, allemaal binnen een strak gereguleerd kader om de waarde van het token te behouden en inflatie tegen te gaan.

Hieronder zie je een overzicht van de verdeling van de JASMY-tokens.

jasmy coin tokenomics

Concurrentie van Jasmy Coin

Jasmy Coin bevindt zich in een competitieve markt met verschillende spelers die ook de brug slaan tussen blockchain-technologie en het Internet of Things (IoT). Enkele van de concurrenten zijn:

 • IOTA: Richt zich ook op de IoT-markt met een focus op schaalbaarheid en fee-less transacties, maar Jasmy onderscheidt zich door zijn benadering van data privacy en beveiliging.
 • VeChain: Biedt oplossingen voor supply chain management met behulp van blockchain. Hoewel VeChain sterk is in de logistieke sector, biedt Jasmy een breder platform voor persoonlijke datamanagement.
 • Helium: Een decentraal netwerk voor IoT-apparaten. Helium focust meer op netwerkinfrastructuur, terwijl Jasmy de nadruk legt op data-eigendom en monetarisatie.

Jasmy Coin vs. Dogecoin

Jasmy Coin en Dogecoin dienen verschillende doeleinden binnen de crypto-wereld. Dogecoin, oorspronkelijk gestart als een meme, heeft zich ontwikkeld tot een ‘fun’ currency met een sterke community, maar mist een duidelijke functionele use-case. Jasmy Coin daarentegen is gefundeerd op het idee om gebruikers controle en economische waarde te bieden over hun persoonlijke data, met een sterke nadruk op privacy en beveiliging binnen het IoT-domein. Terwijl Dogecoin voornamelijk dient als een speculatief asset of betaalmiddel, biedt Jasmy Coin een fundamentele oplossing voor datamanagement en -beveiliging.

Wat kun je met Jasmy Coin doen?

Met Jasmy Coin kun je deelnemen aan een vernieuwend ecosysteem waarin de privacy en controle over persoonlijke data centraal staan. Gebruikers kunnen hun data veilig opslaan, beheren en delen, met de zekerheid dat hun informatie beschermd is. Door data te delen met bedrijven of onderzoeksinstanties, kunnen gebruikers in ruil JASMY-tokens verdienen, wat een nieuwe vorm van data-economie creëert. Daarnaast kun je met JASMY tokens betalen voor diverse services binnen het Jasmy-ecosysteem, zoals toegang tot geavanceerde data-analyse tools of gepersonaliseerde diensten. Jasmy’s platform stimuleert dus niet alleen de monetarisatie van persoonlijke data op een veilige en controleerbare manier, maar faciliteert ook een breed scala aan diensten die de waarde van deze data voor de gebruiker maximaliseren.

Voordelen van Jasmy Coin

Jasmy Coin kent verschillende voordelen, waaronder de volgende:

 • Data privacy en controle: Gebruikers hebben volledige controle en eigendom over hun persoonlijke data.
 • Veilige data opslag: Geavanceerde encryptietechnieken beschermen data tegen ongeautoriseerde toegang.
 • Data monetarisatie: Mogelijkheid voor gebruikers om te verdienen aan hun data door deze te delen met geïnteresseerde partijen.
 • Breed ecosysteem: Integratie met een uitgebreid scala aan IoT-apparaten, waardoor gebruikers in diverse sectoren kunnen profiteren.
 • Innovatieve technologie: Gebruik van blockchain voor een veilige, transparante en efficiënte data-uitwisseling.

Nadelen van Jasmy Coin

Volgens enkele crypto-handelaren en -experts zijn dit de nadelen van Jasmy Coin:

 • Marktcompetitie: Sterke concurrentie van andere blockchain- en IoT-projecten.
 • Technologische complexiteit: De geavanceerde technologie kan voor sommige gebruikers een drempel vormen.
 • Regulatie en acceptatie: Mogelijke uitdagingen op het gebied van regulering en bredere marktacceptatie.
 • Prijsvolatiliteit: Zoals bij veel cryptocurrencies, kan de prijs van JASMY onderhevig zijn aan sterke schommelingen.

Waarom stijgt de Jasmy Coin prijs?

De prijs van Jasmy Coin kan sterk stijgen door verschillende factoren die samenhangen met zowel het unieke aanbod als de vraag in de markt. Ten eerste benadrukt de groeiende aandacht voor data privacy en veiligheid de waarde van Jasmy’s oplossingen, wat leidt tot een toename in adoptie en interesse van zowel individuen als bedrijven. Daarnaast kan de uitbreiding van het Jasmy-ecosysteem, door het aangaan van nieuwe partnerschappen en integraties met IoT-apparaten, bijdragen aan een grotere vraag naar JASMY-tokens. Ook speelt speculatie een rol; positief nieuws, ontwikkelingsupdates, en groeiende community-ondersteuning kunnen leiden tot een toename van speculatieve aankopen. Tenslotte kan de algemene trend in de crypto-markt, waarbij investeerders zoeken naar projecten met een sterke use-case en technologische basis, bijdragen aan een positief sentiment rond Jasmy Coin.

Hoe kun je Jasmy Coin (JASMY) kopen?

Om Jasmy Coin (JASMY) te kopen, kun je terecht bij bekende cryptocurrency exchanges zoals Bitvavo en Bybit. Bitvavo, een van de grootste Nederlandse crypto exchanges, staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, lage transactiekosten en hoge mate van veiligheid. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren traders in Nederland.

Bybit, internationaal bekend, biedt eveneens lage kosten en een breed scala aan cryptocurrencies, waaronder JASMY.

Beide platforms bieden robuuste beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van je investeringen te waarborgen en ondersteunen eenvoudige aankoopprocessen.

Geschikte wallets voor Jasmy Coin (JASMY)

Jasmy Coin (JASMY) kan worden opgeslagen in verschillende soorten wallets, afhankelijk van je voorkeuren voor veiligheid en gebruiksgemak. Hardware wallets zoals Ledger en Trezor bieden de hoogste veiligheidsniveaus door je tokens offline te bewaren, weg van online bedreigingen. Software wallets zoals MetaMask en Trust Wallet bieden een goede balans tussen veiligheid en gebruiksgemak, met snelle toegang tot je tokens voor handel of andere transacties. Deze wallets ondersteunen ERC-20 tokens, waardoor JASMY veilig beheerd kan worden.

Technische analyse JASMY

De huidige prijs van Jasmy Coin staat op $0,022139, met een marktkapitalisatie van $1,09 miljard en een 24-uurs handelsvolume van $168,51 miljoen. Deze cijfers geven aan dat JASMY een aanzienlijke speler is in de crypto-markt, met een volatiliteit van 9,67% die wijst op een hoge mate van handelsactiviteit en interesse.

De prijs van JASMY heeft sinds het All-Time High (ATH) van $4,92 een significante daling ondergaan, maar de recente data suggereren een positieve trend. De 50-dagen Simple Moving Average (SMA) van $0,015744 en de 200-dagen SMA van $0,007713 duiden op een stijgende trend op middellange tot lange termijn. De 14-dagen Relative Strength Index (RSI) staat op 58,40, wat wijst op een neutrale tot licht bullish marktsentiment zonder directe overbought of oversold signalen.

Gezien de huidige marktdynamiek, met een Fear & Greed Index van 79 (Extreme Greed) en een bullish sentiment, lijkt JASMY goed gepositioneerd voor verdere groei. Investeerders en traders moeten echter rekening houden met de hoge volatiliteit en de mogelijkheid van prijsschommelingen. De technische indicatoren suggereren dat JASMY zich in een gezonde uptrend bevindt, maar zoals altijd in de cryptowereld, is voorzichtigheid geboden.

technische analyse jasmy coin koers

Koersverwachting voor Jasmy Coin

De koersverwachting voor Jasmy Coin in de komende jaren toont een interessant beeld. Voor het jaar 2024 wordt voorspeld dat JASMY binnen een bereik van $0,021456 tot $0,100934 zal handelen. Mocht JASMY de bovenkant van dit bereik bereiken, dan zou dat een toename betekenen van 356,65%, waardoor de prijs op $0,100934 zou uitkomen. Deze voorspelling duidt op een potentieel aanzienlijke groei van de munt in de nabije toekomst, wat investeerders een positief signaal kan geven.

Naar 2025 toe blijft de koersverwachting stabiel met een vergelijkbare prijsrange, en wederom de mogelijkheid dat JASMY een indrukwekkende stijging tot $0,100934 zal doormaken. Dit consistent positieve vooruitzicht over twee jaar suggereert een gestage groei en een toenemend vertrouwen in de potentie van Jasmy Coin als een waardevolle investering in de cryptocurrency markt.

Voor het jaar 2030, schetst de voorspelling een verdere stijging met een prijsbereik van $0,053599 tot $0,086906. Als JASMY het hogere prijsdoel bereikt, zou dit een winst betekenen van 293,18%, met een mogelijke koers van $0,086906. Hoewel de droom van JASMY om $10 te bereiken – een stijging van 45.142,31% – als onwaarschijnlijk wordt beschouwd door onze voorspellingsalgoritmes, met een hoogste geschatte prijs van $0,888954 tegen 1 januari 2049, illustreert dit de potentie voor langdurige groei, zij het met meer gematigde verwachtingen op de zeer lange termijn.

Wanneer stijgt Jasmy Coin naar $1?

Gezien de huidige voorspellingen en de hoogste geschatte prijs van $0,888954 tegen 1 januari 2049, lijkt het onwaarschijnlijk dat Jasmy Coin op korte tot middellange termijn de $1 zal bereiken. De benodigde winst van 45.142,31% om $10 te behalen, en zelfs meer om $100 of $1,000 te bereiken, toont aan dat een stijging naar $1 een significante uitdaging zal zijn. Hoewel de exacte tijdlijn voor JASMY om deze mijlpaal te bereiken niet duidelijk is vanuit de huidige voorspellingen, benadrukken deze cijfers de noodzaak voor aanzienlijke groei en positieve marktontwikkelingen om zo’n doel te realiseren. Investeerders moeten rekening houden met de lange termijn en de bredere marktomstandigheden bij het evalueren van het potentieel van Jasmy Coin om de $1 te overstijgen.

roadmap jasmy coin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer