Blockchain Stories
Shiba Inu whale maakt $8,3 miljoen winst. Dit is hoe hij het deed
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu whale maakt $8,3 miljoen winst. Dit is hoe hij het deed

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een Shiba Inu whale heeft een grote hoeveelheid Shiba Inu (SHIB) verplaatst naar Binance en daarmee een flinke winst gerealiseerd. Deze transactie is ontdekt door Lookonchain, een bedrijf dat crypto wallets analyseert.

Ontdek hoe deze whale in iets meer dan een half jaar tijd $8,3 miljoen dollar verdiende.

SHIB whale maakt alles over naar Binance om te verkopen

Vandaag stortte deze whale zijn 1,08 biljoen SHIB, ter waarde van $18,4 miljoen, op Binance, waarschijnlijk met de intentie om het te verkopen. De winst die deze transactie opleverde, bedraagt ongeveer $8,3 miljoen. Dit betekent dat de whale zijn investering behoorlijk heeft zien groeien.

Deze whale kocht vorig jaar enorme hoeveelheden SHIB. In november 2023 kocht hij 250 miljard SHIB, gevolgd door nog eens 600 miljard in december van hetzelfde jaar. Aan het einde van 2023 voegde hij nog eens 237,82 miljard SHIB aan zijn portefeuille toe. In totaal heeft hij dus 1,08 biljoen SHIB gekocht voor een geschatte kostprijs van $10,07 miljoen. Hij gebruikte hierbij de DCA strategie om in te kopen, waardoor hij niet tegen 1 koersprijs inkocht.

Op het hoogtepunt van de SHIB koers had de whale een ongerealiseerde winst van maar liefst $29 miljoen. Deze cijfers laten zien hoe strategische investeringen in de cryptomarkt aanzienlijke winsten kunnen opleveren.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu