Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) richting $5.000, VeChain NFC-chips in hippe sneakers

Crypto update – Op de cryptomarkt is een correctie gaande. De prijs van één bitcoin is gedaald richting $5.000. Diverse altcoins leveren fors in zoals Litecoin en EOS.

Vandaag in het nieuws: VeChain NFC chips gebruikt in Game of Thrones Adidas sneakers, EOS komt met een firewall voor smart contracts en toezichthouder CFTC staat ‘positief’ tegenover cryptovaluta.

VeChain NFC-chips gebruikt in Adidas sneakers

Sneakerdesigner SBTG heeft vier schoenontwerpen gemaakt ter gelegenheid van het achtste en laatste seizoen van de populaire HBO-serie Game of Thrones. De blockchain angle: in de schoenen zijn Near Field Communication (NFC)-chips van blockchainproject VeChain verwerkt.

EOS zet firewall in voor smart contracts

Nieuws in het kamp van altcoin EOS. Project EOSIO brengt de FireWall.X uit, een reeks tools voor het beschermen van smart contracts. Het doel van het ‘firewall’-systeem is het beveiligen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het EOS-netwerk.

CFTC positief ten opzichte van crypto

De US Commodity and Futures Trading Commission (CFTC), het Amerikaanse overheidsorgaan dat futures- en optiesmarkten reguleert, liet eerder weten dat het verzoeken vanuit de financiële sector heeft genegeerd om crypto niet volledig de ruimte te geven om zich te ontwikkelen.

De toezichthouder gaat de sector monitoren en wil de groei en ontwikkeling daarvan niet in de weg te staan.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin koers stijgt na halving. Wat is er precies aan de hand?

Mick Theeuwen

Een nieuw hoofdstuk voor cryptocurrency in Venezuela

Wanisha Balak

Congreslid koopt Bitcoin: Hoeveel heeft hij tot nu toe verloren?

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer