22 september 2021
Blockchain Stories
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) richting $5.000, VeChain NFC-chips in hippe sneakers

Bitcoin (BTC) richting $5.000, VeChain NFC-chips in hippe sneakers

Crypto update – Op de cryptomarkt is een correctie gaande. De prijs van één bitcoin is gedaald richting $5.000. Diverse altcoins leveren fors in zoals Litecoin en EOS.

Vandaag in het nieuws: VeChain NFC chips gebruikt in Game of Thrones Adidas sneakers, EOS komt met een firewall voor smart contracts en toezichthouder CFTC staat ‘positief’ tegenover cryptovaluta.

VeChain NFC-chips gebruikt in Adidas sneakers

Sneakerdesigner SBTG heeft vier schoenontwerpen gemaakt ter gelegenheid van het achtste en laatste seizoen van de populaire HBO-serie Game of Thrones. De blockchain angle: in de schoenen zijn Near Field Communication (NFC)-chips van blockchainproject VeChain verwerkt.

EOS zet firewall in voor smart contracts

Nieuws in het kamp van altcoin EOS. Project EOSIO brengt de FireWall.X uit, een reeks tools voor het beschermen van smart contracts. Het doel van het ‘firewall’-systeem is het beveiligen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) op het EOS-netwerk.

CFTC positief ten opzichte van crypto

De US Commodity and Futures Trading Commission (CFTC), het Amerikaanse overheidsorgaan dat futures- en optiesmarkten reguleert, liet eerder weten dat het verzoeken vanuit de financiële sector heeft genegeerd om crypto niet volledig de ruimte te geven om zich te ontwikkelen.

De toezichthouder gaat de sector monitoren en wil de groei en ontwikkeling daarvan niet in de weg te staan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin investeerders niet goed met wachtwoorden

Arnold Hubach

Lightning Network live op mainnet Bitcoin

Robin Heester

Binance stopt 1 miljard dollar in investeringsfonds

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.