Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) hikt tegen $5.200 aan, PayPal-bestuurder “shillt” bitcoin

Crypto update – Bitcoin (BTC) is afgelopen nacht opgeleefd richting $5.200 en de meeste altcoins in de top 10 staan in het groen. Een PayPal-bestuurder ziet bitcoin over 7 tot 10 jaar 1 miljoen waard worden.


Vandaag in het nieuws: Paypal-bestuurder voorziet een rooskleurige toekomst voor de grootste cryptomunt; Uit onderzoek blijkt dat BTC in 2019 beter presteert dan de techaandelen op Nasdaq en de 20 winnaars van de Odyssey Hackathon in Groningen zijn bekend gemaakt.

PayPal bestuurder: “Bitcoin (BTC) over 10 jaar $1 miljoen waard”

De kans dat de grootste cryptomunt slaagt is groter dan 50% en over zeven tot tien jaar kan de waarde $1 miljoen dollar zijn.

Dat zegt Wences Casares, lid van het raad van bestuur van PayPal en CEO van Bitcoin startup Xapo, in een recente publicatie.

BTC verslaat in 2019 de de techaandelen van de Nasdaq 100

Bitcoin heeft in 2019 tot nu toe met 37% een hoger rendement dan de indexen Nasdaq 100 en S&P 500. Dat blijkt uit cijfers van marktvorser OnchainFX van Messari.io.

Op de lange termijn is het rendement van BTC met bijna 1.000% (x10) nog steeds ongekend.

Dit zijn de 20 winnaars van de Odyssey Hackathon in Groningen

De Odyssey Hackathon 2019 is ten einde. Maar liefst honderd teams en circa 1.500 man hebben in de Suikerfabriek in Groningen keihard gewerkt om de mooiste innovaties neer te zetten.

Bekijk hier wie de 20 winnaars zijn van de Hackathon.

Social Sunday: Craig Wright vs Hodlonaut en de bitcoin community

Social media zijn belangrijker dan ooit. En dat geldt zeker ook voor de online wereld van bitcoin en andere cryptovaluta.

Deze week was er eigenlijk maar één onderwerp echt van belang: Craig Wright tegen Hodlnaut en de rest van de community.

Lees hier onze Social Sunday

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer