Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) naar $5.400 en terug, Coinbase komt met betaalpas

Crypto update – De prijs van één bitcoin is op dit moment $5.108. Gisteren schoot de prijs omhoog richting $5.400.

Vandaag in het nieuws: Coinbase lijkt steeds meer op een bank, aandelen op de TRON blockchain en New York is streng voor cryptobeurzen.

Betalen met Coinbase in de supermarkt

De Amerikaanse cryptobeurs Coinbase komt met een eigen betaalpas. Je kunt straks eenvoudig met jouw zuurverediende cryptomunten boodschappen doen. De betaalpas moet meehelpen aan het creëren van meer mainstream adoptie. Coinbase begint steeds meer op een bank te lijken.

Aandelen bij TRON

In samenwerking met Swarm kun je straks via de TRON blockchain aandelen uitgeven. In een wereld waarin steeds meer dingen geregeld worden zonder tussenpersonen is dit een mooie stap. Aandelen op een blockchain zorgen voor 24 uurs markten zonder downtime. De vraag is echter of TRON het geschikte platform is voor dit soort initiatieven. Op zijn minst interessant.

New York en cryptobeurzen

In New York zijn de regels voor cryptobeurzen behoorlijk streng. Bittrex moet vertrekken uit de Amerikaanse metropool omdat zij niet voldoen aan de eisen voor zogeheten BitLicense. Concurrent Bitstamp kreeg wél een licentie om eens exchange te runnen in New York.

Oplichters OneCoin opgepakt in Singapore

Door de neppe cryptomunt OneCoin zijn veel mensen geld verloren. Twee mensen die daaraan hebben meegewerkt zijn deze week aangeklaagd in Singapore. Zij worden verdacht van het meedoen aan een piramidespel.

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer