Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin (BTC) naar $5.400 en terug, Coinbase komt met betaalpas

Crypto update – De prijs van één bitcoin is op dit moment $5.108. Gisteren schoot de prijs omhoog richting $5.400.

Vandaag in het nieuws: Coinbase lijkt steeds meer op een bank, aandelen op de TRON blockchain en New York is streng voor cryptobeurzen.

Betalen met Coinbase in de supermarkt

De Amerikaanse cryptobeurs Coinbase komt met een eigen betaalpas. Je kunt straks eenvoudig met jouw zuurverediende cryptomunten boodschappen doen. De betaalpas moet meehelpen aan het creëren van meer mainstream adoptie. Coinbase begint steeds meer op een bank te lijken.

Aandelen bij TRON

In samenwerking met Swarm kun je straks via de TRON blockchain aandelen uitgeven. In een wereld waarin steeds meer dingen geregeld worden zonder tussenpersonen is dit een mooie stap. Aandelen op een blockchain zorgen voor 24 uurs markten zonder downtime. De vraag is echter of TRON het geschikte platform is voor dit soort initiatieven. Op zijn minst interessant.

New York en cryptobeurzen

In New York zijn de regels voor cryptobeurzen behoorlijk streng. Bittrex moet vertrekken uit de Amerikaanse metropool omdat zij niet voldoen aan de eisen voor zogeheten BitLicense. Concurrent Bitstamp kreeg wél een licentie om eens exchange te runnen in New York.

Oplichters OneCoin opgepakt in Singapore

Door de neppe cryptomunt OneCoin zijn veel mensen geld verloren. Twee mensen die daaraan hebben meegewerkt zijn deze week aangeklaagd in Singapore. Zij worden verdacht van het meedoen aan een piramidespel.

Gerelateerde artikelen

De FBI waarschuwt: voorzichtigheid met ongeregistreerde cryptocurrency beurzen 

Wanisha Balak

Hier zijn 3 belangrijke recente upgrades van Cardano (ADA)

Wanisha Balak

VK staat politie toe illegale crypto te confisqueren zonder arrestaties

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer