Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Nieuws

Bitfinex schrapt $10k minimum, Android-virus wil jouw geld

Vandaag in het crypto nieuws: Bitfinex is voor iedereen, QuadrigaCX failliet verklaard en een Android-virus speciaal gemaakt om jouw geld af te pakken.

Bitfinex open voor iedereen

De cryptobeurs Bitfinex schrapt de vermogensreis van $10.000. Het is vanaf nu mogelijk voor iedereen om te handelen op Bitfinex. Eerder mochten alleen mensen die flink wat waarde vertegenwoordigde kopen en verkopen op het platform. Een logische beslissing van de exchange, want de concurrentie is moordend.

QuadrigaCX failliet verklaard

Cryptobeurs QuadrigaCX is officieel failliet verklaard. De Canadese handelsplek werd eerder dit jaar hard geraakt door het overlijden van een van de oprichters. Het overlijden van Gerald Cotten is op zichzelf al treurig genoeg, maar hij was ook de enige met toegang tot alle cryptovaluta op de exchange.

Android-virus heeft het gemunt op jouw geld

Het Trojaans paard genaamd Gustuff wil jouw telefoontje binnendringen. Deze software kan gegevens stelen uit bijvoorbeeld jouw cryptowallet of bankapplicaties. Gustuff is van een nieuwe generatie malware die volledige geautomatiseerde functies heeft, speciaal ontworpen om jouw euro’s of bitcoin te stelen.

Witwassen en cryptovaluta

Vanaf 2020 gelden er nieuwe regels voor ondernemingen. Zij worden verplicht om hun eigenaren of de personen die de touwtjes in handen hebben in te schrijven in een register. Het doel van het register is om financieel-economische criminaliteit tegen te gaan. Wat zijn de gevolgen voor cryptobedrijven?

Meer nieuws

Gerelateerde artikelen

Ripple’s XRP wordt mogelijk gebruikt voor een Stablecoin launch van de BRICS landen

Ulrich Martin

Dit is waarom investeerders uit China geen toegang hebben tot Hong Kong’s Spot Crypto ETF

Ulrich Martin

Crypto-handelaar ziet de beste ‘altseason’ sinds 2017 nu de Bitcoin-prijs afkoelt

Wanisha Balak

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer