Blockchain Stories
G20 wil regels voor bitcoin, marketcap van $185 miljard
Cryptomarkt Update Nieuws

G20 wil regels voor bitcoin, marketcap van $185 miljard

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een nieuwe week, een nieuwe lunchupdate. Vandaag onder andere in het crypto nieuws: de groei van de market cap en G20-landen maken plannen voor regels rondom cryptocurrency.

Marktkapitalisatie van $185 miljard

De cryptomarkt begint langzaam aan weer op te krabbelen. Voor het eerst in vijf maanden zorgen alle munten bij elkaar boven een totale marktwaarde van $185 miljard. De marktkapitalisatie van bitcoin bedraagt ongeveer de helft van het totaal, terwijl Ether verantwoordelijk is voor ongeveer 10%. Ripple (XRP) heeft een marktaandeel van 8%.

G20-landen willen betere regels rondom cryptocurrency

In Japan gaan de belangrijkste landen van de wereld om de tafel om regels rondom bitcoin en cryptovaluta uit te werken. De onderhandelingen moeten uitmonden in regelgeving omtrent het financieren van terrorisme en witwassen met cryptomunten.

‘Crypto telefoon’ Samsung Galaxy S10 gevoelig voor diefstal

De Galaxy S10 wordt door Samsung in de markt gezet als een telefoon voor cryptocurrency liefhebbers. Maar met de vingerscan lijkt het relatief makkelijk om bij de opgeslagen cryptomunten te komen. Via een eenvoudige weg kon de anonieme ‘Darkshark’ toegang krijgen tot een S10 die niet van hem was. Met behulp van nagemaakte vingerafdrukken kon hij gemakkelijk bij de crypto wallet van Samsung komen. Opletten geblazen dus.

Bitcoin transacties per block op een all-time high

Het aantal transacties in een block is nog nooit zo hoog geweest op het netwerk van bitcoin. De prijs begint weer wat op te krabbelen, maar het aantal transacties groeit dus veel harder. We zitten nu boven de vorige piek van januari 2018.

Meer nieuws

Gerelateerde berichten

Moonriver (MOVR) klaar voor uitbraak: bullish signalen volgens analist

Thanh Lanh Tran

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

ZachXBT lost WazirX hack bug bounty op en ontmaskert hacker

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu