28 november 2023
Blockchain Stories
Cryptomarkt Update

Bitcoin $5.200, Facebook Coin en EOS, Augur en MakerDAO op Coinbase Pro

Bitcoin $5.200, Facebook Coin en EOS, Augur en MakerDAO op Coinbase Pro

Crypto lunchupdate met onder andere nieuws over Facebook Coin, Coinbase Pro voegt altcoins toe en de landen waar bitcoin (BTC) populair is. Na deze nieuwtjes ben je weer helemaal op de hoogte.

Facebook smijt met geld

Volgens een journalist van de New York Times wil Facebook met $1 miljard aan investeringen de eerste echte stappen zetten in de wereld van cryptocurrency. Het bedrijf van Zuckerberg wil met een stablecoin betalingen op hun platformen faciliteren. Je kunt straks verwachten dat je gemakkelijk kunt betalen op zowel Facebook, Whatsapp als Instagram.

Voormalig werknemer van Kraken vraagt bijna $1 miljoen

Een voormalig handelaar van Kraken heeft de cryptobeurs aangeklaagd voor net geen $1 miljoen. Jonathan Silverman zou recht hebben op 10% van de winst van de trading desk van Kraken. Daar is de exchange het echter niet mee eens.

Coinbase voegt drie nieuwe altcoins toe

EOS, Augur en MakerDAO worden toegevoegd aan Coinbase Pro. De Amerikaanse cryptobeurs bouwt het aanbod van altcoins rustig uit. Eerder deze maand kwamen zij al met het nieuws dat je straks Tezos kunt staken bij Coinbase.

Bitcoin als zoekterm

Na de recente prijsstijging van bitcoin is het aantal zoekopdrachten voor de cryptomunt flink gestegen. De gegevens van Google geven een opvallende top 5. Op nummer één staat Nigeria en ons kleine kikkerlandje is te vinden in de top. Bitcoin is blijkbaar populair bij ons.

Chinezen kopen bitcoin met Tether (USDT)

In China is het niet zo makkelijk als in Nederland om aan bitcoin te komen. Mede daarom gebruiken Chinezen massaal de stablecoin Tether (USDT) om BTC te kopen. Deze deals zijn grotendeels over-the-counter transacties buiten het land zelf.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

De afgelopen week: Bitcoin, Bitmain, ETF’s en meer

Arnold Hubach

Marktupdate: VeChain (VET), NANO en Ontology (ONT) stijgen

Robin Heester

Marktupdate Week 27 2018 – Tezos, Dent en SelfKey

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.