Blockchain Stories
Canadese DeFi Technologies neemt Bitcoin op binnen bedrijfsfondsen
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Canadese DeFi Technologies neemt Bitcoin op binnen bedrijfsfondsen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

DeFi Technologies, een vooroplopend Canadees FinTech bedrijf, heeft besloten de Bitcoin te adopteren als belangrijkste bedrijfsfonds. Ze hebben besloten om 110 BTC te kopen om zich in te dekken tegen inflatie. Deze strategische beslissing komt overeen met de lopende trend van bedrijven die hun fondsen diversifiëren door middel van crypto. 

Bitcoin is in de crypto wereld een stabiele factor geweest tegen inflatie. De combinatie van de schaarste, het vaste aanbod en de digitale veerkracht maken het een aantrekkelijke keuze ten opzichte van traditionele activa. Ook DeFi Technologies wil hier graag gebruik van maken:

Bitcoin als belangrijkste bedrijfsfonds van DeFi Technologies

Olivier Roussy Newton, de CEO van DeFi Technologies, heeft zijn vertrouwen in de Bitcoin uitgesproken. Zo liet hij tijdens een interview met het Canadese Newswire het volgende weten:

“We hebben Bitcoin aangenomen als ons belangrijkste bedrijfsfonds, en weerspiegelen ons geloof in zijn rol als afdekking tegen inflatie en als veilige haven tegen monetaire verlaging. Als het best presterende bezit van de afgelopen tien jaar biedt Bitcoin een aanzienlijk potentieel om de bedrijfsfondsen uit te breiden.”

Ook Anthony Pompliano, een grote voorstander van de Bitcoin, steunt de stap van DeFi Technologies om Bitcoin op te nemen. Zo deelt hij op X (Twitter):

“Bitcoin sijpelt langzaam de fondsen van beursgenoteerde bedrijven over de hele wereld binnen. We blijven aandeelhouders van DeFi Technologies en zijn van mening dat het bedrijf nog steeds ondergewaardeerd is.”

Het beleid van de Bank of Canada

Het besluit valt samen met veranderingen in het monetair beleid van de Bank of Canada (BoC), die onlangs haar beleidsrente van 5% naar 4,75% verlaagde. Deze lagere rente maakt lenen goedkoper, waardoor uitgaven en investeringen toe kunnen nemen. In het geval van DeFi Technologies zorgt het voor lagere kapitaalskosten en een grotere aantrekkingskracht voor de Bitcoin. 

Door de adoptie van de Bitcoin maakt DeFi Technologies deel uit van een bredere trend van bedrijven die Bitcoin opnemen in de fondsen. Naarmate de economische omstandigheden veranderen en de rentetarieven dalen, groeit de aantrekkingskracht van de Bitcoin. In dit geval is dat erg goed te zien. 

Het vermogen van de Bitcoin om bescherming te bieden tegen inflatie en monetaire instabiliteit maakt het een aantrekkelijke optie voor diversificatie en waarde op lange termijn. Door Bitcoin als bedrijfsactiva te adopteren, positioneert DeFi Technologies zichzelf in de frontlinie van de financiële innovatie. 

Daarnaast omarmen ze Bitcoin en de bredere digitale activa om het financiële landschap te transformeren. De stap versterkt niet alleen de financiële stabiliteit van het bedrijf, maar laat ook zien hoeveel innovatie ze in willen zetten voor groei en veerkracht. 

Hoe dan ook, DeFi Technologies markeert met deze zet een belangrijke mijlpaal in het samenvoegen van de traditionele financiële wereld en de crypto wereld. Het is een goede vooruitgang in de richting van de acceptatie van de Bitcoin als een waardevol bezit. 

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu