Blockchain Stories
Tron oprichter Justin Sun stort $21 miljoen aan altcoins op Binance
Altcoin Nieuws TRON

Tron oprichter Justin Sun stort $21 miljoen aan altcoins op Binance

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

TRX oprichter Justin Sun heeft 4 altcoins met de gezamenlijke waarde van 21 miljoen dollar op Binance gedeponeerd. Hij heeft hiermee de aandacht van investeerders getrokken. Er wordt gespeculeerd dat Justin Sun van plan is om de vier altcoins te verkopen, maar welke coins zijn dit?

De Tron (TRX) oprichter heeft volgens gegevens van Arkham Intelligence een portfolio van $1,08 miljard aan cryptovaluta. Hij bezit meerdere altcoins, waaronder BTT, SHIB en USDC. Hij heeft een aanzienlijk deel van zijn coins naar Binance verplaatst, waardoor het vermoeden bestaat dat hij deze gaat verkopen.

Welke altcoins heeft Justin Sun op Binance gestort?

Volgens een analyse van Spot on Chain heeft een adres altcoins met de namen MKR, LQTY, AAVE en COMP met een totale waarde van 21 miljoen dollar overgedragen aan Binance. Dit adres blijkt in het bezit van Justin Sun te zijn. 

De totale overdracht van de altcoins naar Binance nam niet meer dan dertig minuten in beslag. In dit tijdsbestek stortte hij ruim 21 miljoen dollar aan cryptovaluta naar de crypto exchange. De volgende coins werden door hem overgedragen naar het platform:

  • 203.623 LQTY met een waarde van $217.000
  • 93.979 AAVE met een waarde van $11,26 miljoen
  • 3.800 MKR met een waarde van $9,3 miljoen
  • 4.178 COMP met een waarde van $245.000

Investeerders vermoeden een verkoop

Door de opmerkelijke actie van Justin Sun hebben investeerders in crypto het vermoeden dat de Tron oprichter de bovengenoemde altcoins gaat verkopen. Er wordt in de crypto community in ieder geval fronsend gereageerd op de opmerkelijke actie. Als er dergelijke grote deposito’s door whales worden gedaan – zoals de recente verplaatsing van Justin Sun – rijzen er altijd vermoedens dat deze munten binnen afzienbare tijd worden verkocht.

Het aanbod van MKR en AAVE is de afgelopen tien dagen sterk gestegen, zo blijkt uit gegevens van Santiment. Het MKR aanbod op de beurzen steeg met 6,9% van 111,24K naar 118,14K tokens.

AAVE steeg met 3,5% van 3,07 miljoen naar 3,18 miljoen tokens. Een wisselstroom van aanbod op beurzen geeft vaak aan dat er een bullish- of bearish beweging aan zit te komen. 

Santiment MKR
Bron: Santiment
Justin Sun santiment AAVE
Bron: Santiment

Het feit dat Justin Sun zulke grote hoeveelheden DeFi tokens verplaatst, geeft hoogstwaarschijnlijk aan dat hij vertrouwen heeft in de huidige omstandigheden op de cryptomarkt. Als hij de tokens verkoopt, zal dit het marktsentiment beïnvloeden en dat zal op zijn beurt weer belangrijk zijn voor investeerders die de bovengenoemde coins hebben geïnvesteerd.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu