Blockchain Stories
Michael Saylor Bitcoin voorspelling van $10 miljoen per BTC
Bitcoin Nieuws

Michael Saylor Bitcoin voorspelling van $10 miljoen per BTC

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin (Ticker: BTC) zakte verder naar $62K, wat een daling is van 13% ten opzichte van zijn all time high van bijna $72K, die in juni werd bereikt. 

Ondanks de terugval blijft MicroStrategy oprichter en CEO Michael Saylor zijn uiterst bullish standpunt over het grootste digitale activum handhaven, althans op de lange termijn.

Saylor’s visie op Bitcoin

In een recent interview projecteerde Saylor een koersdoel van $10 miljoen per BTC en noemde het economische onsterfelijkheid. Hij voegde daaraan toe

Wat is het verschil tussen perfect geld en imperfect geld? Perfect geld is economische onsterfelijkheid. Imperfect geld heeft een kort en bruut leven.

Bron: Michael Saylor

Saylor koppelde traditionele valuta aan imperfect geld. Hij merkte op dat wanneer een crisis toeslaat, of het nu gaat om familie, bedrijven of nationale zaken, mensen meer openstaan voor Bitcoin.

Is $10 miljoen per BTC haalbaar?

De Bitcoin prijs projectie gebaseerd op de Power Law ondersteunde Michael Saylor’s gedurfde voorspelling van $10M per BTC, mogelijk tegen 2040. De Power Law biedt toekomstige projecties op basis van eerdere groei en historische trends vastgelegd op een logaritmische schaal. 

image 200
Bron: Bitbo

.Gebaseerd op het model en de bovenstaande grafiek, merkte Bitbo op:

Na 2028 zal de prijs nooit onder de $100.000 dalen. De prijs zal $1.000.000 per bitcoin bereiken, niet eerder dan 2028 en niet later dan 2037. Na 2037 zal de prijs nooit onder de $1.000.000 dalen.

Bron: Bitbo

Deze projectie moet echter niet blindelings worden gevolgd, omdat het geen rekening houdt met technologische vooruitgang, regelgevende veranderingen of andere factoren die BTC zouden kunnen beïnvloeden.

Eerdere voorspellingen en marktkapitalisatie

Het is niet de eerste keer dat Saylor een gedurfde BTC voorspelling heeft gedaan. In december 2023 verklaarde Saylor dat de BTC marktkapitalisatie 10% – 20% van de totale wereldrijkdom ($900 – $1000 miljard) zou kunnen bereiken. 

Als dit het geval is, zou BTC volgens Saylor $10M per munt kunnen bereiken als het 20% van de wereldwijde activa in handen krijgt. Op het moment van schrijven was de totale marktwaarde van BTC $1,228 miljard, volgens onze statistieken, wat minder dan 1% van de totale wereldrijkdom vertegenwoordigt.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu