Blockchain Stories
Memecoin Brett bereikt all-time high en stijgt 60% in een week
Altcoin Memecoin Nieuws

Memecoin Brett bereikt all-time high en stijgt 60% in een week

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Brett, een memecoin op het Coinbase layer-2 netwerk Base, bereikte gisteren een nieuwe all-time high (ATH) van $0,1933, wat een belangrijke mijlpaal markeert. In de afgelopen 7 dagen steeg Brett (BRETT) maar liefst 60% en in de afgelopen 2 weken 130%. Dit maakt Brett één van de best presterende memecoins van de afgelopen tijd.

Wat zit er achter de stijging van Brett?

In de afgelopen 30 dagen is de waarde van Brett met meer dan 396% gestegen. Deze prijsstijging heeft de marktpositie van Brett aanzienlijk versterkt naar een marktkapitalisatie van $1,69 miljard.

Volgens CoinGecko is Brett nu de zevende grootste memecoin qua marktkapitalisatie, waarmee het BOOK OF MEME (BOME) voorbij is gestreefd en in de buurt komt van Bonk (BONK). Dit maakt BRETT de eerste memecoin op Base die bijna een marktkapitalisatie van $2 miljard bereikt.

Een belangrijke factor achter de populariteit van Brett is dat de sociale media dominantie van BRETT met 206% is toegenomen in de afgelopen 30 dagen, volgens de data van LunarCrush. De steun van de community heeft bijgedragen aan het succes van BRETT, wat vaak één van de drijfveren achter een memecoin is.

De grootste memecoin op het Base netwerk

Brett is niet alleen succesvol vanwege zijn stijgende waarde, maar ook vanwege zijn unieke kenmerken. Het contract van Brett heeft bijvoorbeeld geen mint functie, wat betekent dat de creatie van nieuwe tokens volledig in handen ligt van de community. Dit zorgt voor een vaste totale voorraad van 10 miljard tokens, wat de schaarste en potentiële toekomstige waarde van Brett beïnvloedt.

Een ander interessant aspect is dat BRETT geen transactiekosten in rekening brengt, wat handelsactiviteiten kan stimuleren, hoewel het wel de langetermijn waarde kan beïnvloeden.

Het handelsvolume van Brett is de afgelopen dagen met 62% gestegen tot $219 miljoen, en het is de eerste memecoin op het Base netwerk die een marktkapitalisatie van $1 miljard heeft overschreden.

Brett is inmiddels al verkrijgbaar bij grote exchanges, zoals Bybit.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu