Blockchain Stories

Bybit referral code

Thanh Lanh Tran

Ontvang tot $40 gratis crypto, 10% korting op de handelskosten en tot $30,000 bonus met de Bybit referral code: WELKOM.

Gebruik de code: WELKOM

referral code bybit

In dit artikel vertellen wij je alles over de welkomstbonus van Bybit en wat Bybit (Powered by SATOS) is.

Als je opzoek bent naar een betrouwbare crypto exchange dan ben je bij Bybit op het juiste adres. Bybit werkt namelijk samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank heeft. Bybit biedt een breed scala aan cryptomunten en laat je deze handelen met een hefboom tot wel 5x.

Als je de Bybit verwijzingscode: WELKOM gebruikt dan ontvang je nog eens 10% korting op alle handelskosten en tot $40 gratis crypto (leggen we je later uit).

De beste Bybit referral code van 2024

Referral codeWELKOM
Link naar Bybithttps://partner.bybit.com/b/welkom
StortingsbonusOntvang $20 of $40 na een storting van $100 of $400
Korting op handelskosten10% korting op fees (30 dagen geldig)
Rewards Hub BonusClaim tot wel $30,000 aan bonussen
Registratie DNBNee, maar SATOS wel. SATOS beheert alle tegoeden
Aantal munten700+
Overzicht voordelen van de code

Wat is een Bybit referral code?

De Bybit referral code is een uitnodigscode die je kan gebruiken op de Bybit exchange voor een extra welkomstbonus. Bij Bybit ontvang je zelfs meerdere welkomstbonussen die wij in dit artikel zullen toelichten.

Je kan gebruikmaken van de verwijzingscode “WELKOM” op het Bybit platform tijdens je registratie. Deze code geeft je 10% korting op de fees, tot 40 USDT in crypto tegoed en je kan tot $30,000 claimen.

De uitnodigingscode stelt Bybit in staat om te tracken wie een gebruiker heeft doorverwezen. Op die manier kan de welkomstbonus uitbetaald worden. Daarnaast ontvangen wij vaak een kleine vergoeding wanneer je gebruikmaakt van deze affiliate code. Houd er rekening mee dat je de 40 USDT bonus en 10% korting op de handelskosten zonder referral code niet ontvangt. Dit zijn namelijk exclusieve acties die niet alle affiliates hebben.

Jij ontvangt na de registratie je eigen code die je met vrienden en/of familie kan delen.

Hoe gebruik je de referral code?

Het toepassen van een verwijzingscode is zeer eenvoudig. Volg onderstaande stappen om de code toe te passen en de welkomstbonus te claimen. Wanneer je gebruikmaakt van een referral link ontvangen wij beiden een bonus.

Stap 1: Registreer een account met een referral link of code

Om aanspraak te maken op de bonussen moet je je registreren met een referral link. Houd er rekening mee dat de bonussen per link of code kunnen verschillen. Op deze pagina staat duidelijk vermeldt welke welkomstbonussen je ontvangt.

Voer je e-mailadres of telefoonnummer in om een account te registreren. Tijdens het registratieproces kan je de referral code “WELKOM” gebruiken om de welkomstbonussen te claimen. Klik op Create account of Ontvang mijn welkomstgeschenken om de bonus te claimen.

De 10% korting op de transactiekosten voor 30 dagen is direct actief.

Stap 2: Doe je eerste storting met crypto of euro

Als nieuwe gebruiker ontvang je $20 of $40 in USDT na je eerste storting. Dit is een exclusieve actie en hiervoor moet je een aantal stappen doorlopen. Om aanspraak te maken op de gratis cryptocurrency moet je een storting doen van minimaal $100 voor $20 of $400 voor $40. Als jij bijvoorbeeld van Bitavo al gratis €10 hebt ontvangen, dan kan je dit bedrag gebruiken voor je welkomstbonus bij Bybit.

De storting mag in crypto (dus dat je crypto verstuurt naar Bybit) of in euro. Je kan bij Bybit gebruikmaken van iDEAL (Powered by SATOS), Bancontact, creditcard en bankoverschrijving. Aan het einde van de maand ontvang jij jouw $20 of $40.

Stap 3: Claim je bonussen in de Rewards Hub

Na je eerst storting kan je de Rewards Hub bezoeken voor extra bonussen. Deze welkomstbonussen verschillen vaak, maar het leuke is dat dit ook voor bestaande gebruikers geldig is. Je kan hier kleine taken uitvoeren, zoals een bepaalde trading volume behalen of een vriend uitnodigen. Zorg er wel voor dat je voor het uitvoeren de activiteit claimt.

Goed om te weten is dat de bonussen niet opneembaar zijn, maar gebruikt kunnen worden om fees en margin te betalen. De $20 of $40 bonus is wel opneembaar.

bybit rewards hub bonus 30k

$20 of $40 bonus bij Bybit

Deze exclusieve referral actie van Bybit en niet geldig voor alle codes. Om gebruik te maken van deze actie moet je uiteraard een geldige referral code gebruiken tijdens het aanmaken van je account. Vervolgens is het noodzakelijk om een level 1 KYC uit te voeren. Dit is ongeveer 5 minuten werk.

De bonus hangt af van de hoogte van je storting en mag in meerdere transacties gedaan worden. Ook mag het in euro of crypto zijn.

Stort minimaal $100 en ontvang aan het einde van de maand 20 USDT. Of stort minimaal $400 en ontvang aan het einde van de maand $40.

Als je al van plan was om te traden bij Bybit, dan is dit een leuke extra bonus om te starten met jouw cryptoavontuur. Houd er rekening mee dat aan het einde van de maand handmatig wordt gekeken of jij voldoet aan de eisen. Daarna wordt het bedrag overgemaakt door Bybit.

10% trading fee korting

Bij Bybit ontvang je 10% korting op de al lage trading fees. Hiervoor hoef je geen storting te doen, deze actie is direct actief en is zichtbaar tijdens het registreren. Zo weet je zeker dat je de 10% korting ontvangt.

De korting werkt als volgt. Na iedere transactie betaal je transactiekosten, dit is in de vorm van een percentage. Van dit percentage wordt automatisch 10% afgetrokken door Bybit. Dit gebeurt volledig automatisch. Houd er rekening mee dat deze korting geldig is voor 30 dagen en daarna vervalt. Het is dus raadzaam om in de eerste 30 dagen je trades uit te voeren.

Bybit biedt niet de mogelijkheid om aan commissiedeling te doen, hetgeen wel mogelijk is bij MEXC.

$30,000 Rewards Hub bonus

Als laatste kan je een $30,000 Rewards Hub bonus claimen, hiervoor hoef je eigenlijk geen referral code te gebruiken. Deze actie is geldig voor alle gebruikers op het platform, ook de bestaande.

Je kan verschillende bonussen claimen door het uitvoeren van verschillende taken. Denk aan:

 • Een succesvolle KYC.
 • Je eerste deposit.
 • Je eerste trade.
 • Een bepaalde tradingsvolume.

Deze bonussen klinken leuk, maar kunnen alleen gebruikt worden om fees te betalen, verliezen te compenseren of margin te betalen. Als trader heb je hier dus wat aan, maar je kan hij bijvoorbeeld niet investeren in Bitcoin. Iets waar je rekening mee moet houden.

Waarom kiezen voor Bybit powered by SATOS?

bybit logo

Bybit heeft een grote online naamsbekendheid en een hoge reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Niet alleen hebben zij een enorm handelsvolume wereldwijd, maar ze bieden ook een breed scala aan munten en financiële tools voor crypto traders. Bybit heeft meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers en ondersteunt meer dan 160 verschillende landen. Met het hoofdkantoor in Dubai proberen zij in elk land apart aan alle regulaties te voldoen.

Zo ook in Nederland, hier hebben zij een samenwerking met SATOS (die een registratie heeft bij De Nederlandsche Bank).

Voordelen van Bybit:

 • Bybit is legaal in Nederland en België.
 • Nog nooit gehackt.
 • iDEAL is mogelijk evenals creditcard, Bancontact en andere betaalmethoden.
 • Handel met een margin van x5.
 • Earn, Lending, launchpools, het is allemaal mogelijk.
 • Zeer lage fees (max. 0.10%), zeker als je dit vergelijkt met Bitvavo (max. 0.25%).
 • Hoge liquiditeit door hoge handelsvolume.
 • Geschikt voor de beginnende en gevorderde traders.

Uiteraard zitten er niet alleen maar voordelen aan Bybit. Zo is Bybit niet telefonisch bereikbaar voor ondersteuning, het bedrijf is niet in Europa gevestigd en het kan een doelwit zijn voor overheden door de grootte.

Conclusie

Bybit is een prima crypto platform voor crypto traders en biedt vele voordelen. Denk aan lage kosten, hoge liquiditeit en handelsvolumes, bekende betaalmethodes en interessante crypto tools. De Bybit referral code biedt daarbovenop extra voordelen zoals tot wel $40 gratis crypto en 10% korting op alle handelskosten.

Dus zeker voor de ervaren trader die zijn kosten laag wil houden, keuze wil hebben uit veel munten en veel financiële tools wil, is Bybit een uitstekende keuze.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer