Blockchain Stories
Waarom TRX stand houdt tijdens een bearish market
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Waarom TRX stand houdt tijdens een bearish market

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Met Bitcoin (Ticker: BTC) die in de afgelopen 30 dagen met 11,66% is gedaald en op het moment van schrijven $60.256 verhandelt, hebben altcoins enorme verliezen geleden. 

TRON (Ticker: TRX) heeft deze druk weerstaan en is in de afgelopen zeven dagen met 1,92% gestegen en in 30 dagen met 4,20%. Op het moment van schrijven was de TRX koers $0,1193 was een goed sentiment is.

Groei in handelsvolume

Tegelijkertijd is het handelsvolume met 77% gestegen tot $287 miljoen. Volgens onze statistieken was de marktkapitalisatie van TRX $10,41 miljard. De activiteiten van TRX worden toegeschreven aan verschillende factoren, vooral de toegenomen adoptie van het handelen in USDT. Volgens het Tron Guy Project op X (voorheen Twitter): 

De gebruikers kiezen voor Tron.

Bron: Tron Guy Project

Daarnaast meldde Lookonchain: 

Het 24-uurs handelsvolume van USDT op het Tron netwerk is $53 miljard, wat het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van Visa overtreft.

Bron: Lockonchain

Een andere analist, @CurrencyAnalysts, deelde positieve ontwikkelingen met betrekking tot TRX en verklaarde:

TRX domineert terwijl het records breekt met het hoogste aantal dagelijkse gebruikers en wekelijkse inkomsten.

Bron: Currency Analysts

TRON gepositioneerd voor herstel

De huidige trends hebben een aanzienlijke impact gehad op TRX, aangezien het herstelt van een aanhoudende dalende trend met een meer bullish marktsentiment. Wij hebben Santiment gegevens bekeken en daaruit blijkt een stijgende Open Interest. 

image 201
Bron: Santiment

In de afgelopen zeven dagen is de Open Interest van TRX gestegen van $21 miljoen naar $28 miljoen. De toename van Open Interest per exchange toonde verhoogde investeringen, waarbij handelaren nieuwe posities innamen of bestaande posities verlengden. Dit impliceert meer marktactiviteit en interesse in crypto. Evenzo toonde het aan dat de huidige trend zal blijven stijgen.

image 202
Bron: TradingView

De RSI van 56 gaf aan dat het bullish sentiment het overhand heeft op het moment van schrijven. De RSI boven de op de RSI gebaseerde MA gaf aan dat een bullish markt goed gepositioneerd is om vorm te krijgen. Dit is een sterk stijgende trend.

image 203
Bron: TradingView

Positieve CMF en dalende liquidaties

Ook was de CMF (Chaikin Money Flow) positief op 0,34, wat wijst op hogere koopdruk. Dit toonde aan dat de koopdruk de markt domineerde, met prijzen die sloten in het bovenste deel van hun dagelijkse bereik, wat accumulatie liet zien. Evenzo gaf het een bullish marktsentiment aan met een verhoogde instroom van investeringen. 

Volgens Coinglass heeft TRX in de afgelopen zeven dagen een enorme daling van liquidaties gezien. Liquidaties voor longposities zijn gedaald van $450K op 18 juni tot $6,7K op 24 juni. 

image 204
Bron: Santiment

Deze daling van liquidaties duidde op positief marktsentiment, waarbij langetermijnbeleggers hun posities handhaafden terwijl ze nieuwe posities openden.

TRX bullish sentiment klaar om over te nemen?

Na het overwinnen van de $0,12 trendlijn en het losbreken van de dalende driehoek, zal TRX proberen het volgende weerstandsniveau van ongeveer $0,125 uit te dagen. 

Als het niet lukt om het support niveau van ongeveer $0,110 vast te houden, kunnen andere correcties de prijzen doen dalen tot ongeveer $0,098.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu