Blockchain Stories

Crypto Exchange nieuws

Thanh Lanh Tran

Al het laatste nieuws over crypto exchanges in een overzicht. Blockchain Stories houdt je op de hoogte van het laatste crypto beurs nieuws. Denk aan bijvoorbeeld regulatie over crypto exchanges, nieuwe listings, crypto exchange hacks, geruchten en meer interessant nieuws over exchanges.

Crypto exchange nieuws

Op deze pagina ontdek jij het laatste nieuws over nationale en internationale crypto exchanges en brokers. Sinds het ontstaan van Bitcoin en altcoins zijn het aantal crypto exchanges en brokers als paddenstoelen uit grond geschoten. Tegelijkertijd gaan er ook een hoop exchanges failliet en komen er weer een hoop nieuwe bij.

Het verschil tussen een exchange en een broker is simpel. Een exchange levert zelf een trading platform met een orderboek (denk aan Bybit, Bitvavo, OKX, MEXC etc.) en een broker (denk aan BLOX, Finst, Coinmerce en Bitonic) bemiddeld tussen jou en een exchange voor een hogere vergoeding. Waarom zou je een broker gebruiken vraag je je af? Vroeger was een broker makkelijker in gebruik. Tegenwoordig zijn exchanges ook gericht op gebruiksvriendelijkheid. Dus gebruik vooral geen broker.

Er is dus vaak nieuws te melden over een cryptobeurs, maar niet zo vaak als nieuws over Bitcoin of crypto in het algemeen. Zolang exchanges goed opereren is er vaak niets aan de hand.

Maar als er wel iets aan de hand is, dan lees je het als eerst op Blockchain Stories. Wij houden dagelijks de cryptomarkt in de gaten, en daar komt ook cryptobeurs nieuws bij kijken. Uiteraard behandelen wij ook ander nieuws over bijvoorbeeld altcoins of XRP.

Bekijk hier trouwens onze top 5 Nederlandse crypto exchanges.

Wat voor crypto exchange nieuws kan je verwachten?

In het exchange nieuwsoverzicht kan je allerlei soort nieuwsberichten vinden. Denk aan positief nieuws zoals een nieuwe crypto listing, een leuke mijlpaal of een nieuwe toegevoegde dienst. Dit vinden wij vaak leuk nieuws om te melden, zeker als wij denken dat de Nederlandse cryptomarkt hierin geïnteresseerd is.

Aan de andere kant kan er ook negatief nieuws gemeld worden. Denk aan crypto exchange hacks, een rechtszaak of aanklacht, een faillissement, een datalek of het verwijderen van bepaalde coins. Hoewel het minder leuk nieuws is, zeker als gebruikerstegoeden verloren gaan (zoals bij FTX), melden wij dit nieuws toch in het overzicht.

Zeker als je zelf actief bent op een cryptoplatform, kan het raadzaam zijn om het nieuws in de gaten te houden. Je wil natuurlijk niet dat jouw persoonlijke cryptobeurs in de problemen komt. Sommige exchanges, zoals OKX, Crypto.com en Binance, hebben een native exchange coin. Nieuws over een exchange kan invloed hebben op de prijs.

Waarom cryptocurrency beurs nieuws behandelen?

Buiten het feit dat het natuurlijk onder crypto nieuws valt, is het ook interessant om dit soort nieuws in de gaten te houden van de platformen waar je handelt. Zowel positief als negatief nieuws kan de reputatie van de exchange beïnvloeden. Je wil niet blijven handelen bij een exchange met een slechte reputatie. Aan de andere kant is het goed om te weten dat jouw exchange nog steeds iedere dag aan de weg timmert.

Als allerlaatst heeft dit soort nieuws ook invloed op de native tokens van een beurs.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu