Blockchain Stories

OKX Verwijscode

Thanh Lanh Tran

OKX is vanaf 2024 weer actief in Nederland en nu met een registratie bij De Nederlandsche Bank! Om dit te vieren krijg je met een OKX Verwijscode levenslang 20% korting op de handelskosten en €50 in Bitcoin.

Gebruik de code: 20PROCENT

Of klik hier om OKX te bezoeken en de 20% fee korting te activeren.

okx referral code deal

OKX is een zeer grote internationale crypto exchange met meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd. Het platform biedt meer dan 150 crypto’s aan en euro-handelsparen, net als Bitvavo. Opvallend is dat OKX een registratie heeft bij De Nederlandsche Bank (DNB) en dus zelf crypto wallets en eurotransacties mag uitvoeren. Ze hebben een registratie verkregen door Okcoin Europe Ltd (onderdeel van OKX) te rebranden naar OKX.

OKX biedt momenteel de laagste fees in Nederland en met de OKX Verwijscode: 20PROCENT krijg je hier nog eens 20% extra korting op.

De beste OKX referral code van 2024

Referral code20PROCENT
Link naar OKXhttps://www.okx.com/join/20PROCENT
StortingsbonusVerdien tijdelijk €50 in Bitcoin
Rewards Hub BonusClaim tot wel $30,000 aan bonussen
Registratie DNBJa
Aantal munten150+
Overzicht voordelen van de invite code

Wat is een OKX Verwijscode?

Met een verwijscode van OKX geef jij aan wie jou doorverwezen heeft op het platform. En het mooie van OKX is dat je een daarbij een korting ontvangt. Wanneer je de code 20PROCENT gebruikt krijg je namelijk 20% korting op al je trades voor een onbeperkte tijd.

Met de code geef je aan dat Blockchain Stories je doorverwezen heeft. Hiervoor kunnen wij een commissie ontvangen. Hoe de korting precies werkt leggen wij je later uit.

Als je een account het aangemaakt dan krijg je zelf ook een referral code. Deze code kan je delen met vrienden of familie.

Hoe gebruik je de verwijzingscode?

Het is erg makkelijk om een referral code toe te passen, maar je moet wel goed opletten dat je het niet vergeet. Het is namelijk niet mogelijk om dit achteraf nog toe te passen.

Stap 1: Registreer een account met een verwijzingslink of code

Om de 20% handelskosten korting te ontvangen is het belangrijk dat een partner link of code gebruikt. Wanneer je dit niet doet, dan meld je je aan als een normale gebruiker zonder korting.

Het fijne aan OKX is dat je daadwerkelijk kan zien welke kortingen je krijgt (alleen als je de link gebruikt). Op die manier kan je verifiëren dat je daadwerkelijk 20% korting ontvangt.

Selecteer eerst Nederland of Belgie en ga akkoord met de voorwaarden. Voer vervolgens je e-mailadres in en klik op Verwijscode. Voer hier de code 20PROCENT in en je krijgt de melding: Jouw kickback-commissietarief: 20%.

okx verwijscode
OKX 20% korting bewijs

Let op: je krijgt deze melding alleen als je de link gebruikt. Als je alleen de code invoert krijg je de melding blijkbaar niet.

Stap 2: Doe je eerste storting via iDEAL, Bancontact of creditcard

Om te kunnen handelen op OKX heb je tegoed nodig. Dit kan in vorm van euro’s zijn of in de vorm van crypto. Als je al crypto hebt dan kun je dit eenvoudig naar het platform versturen.

Wanneer je euro wil storten dan kan dit ook. Door de registratie met DNB kan dit eenvoudig via iDEAL. Ook is het mogelijk om via bankoverschrijving, creditcard of Bancontact te doen.

Stap 3: Profiteer van de korting op handelskosten

Als je euro of crypto gestort hebt dan kan je beginnen met handelen en profiteren van de 20% korting. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Goed om te weten is dat de korting direct actief is en je hier niets meer voor hoeft te doen.

Hoe werkt de 20% korting op de handelskosten?

De fees bij OKX zijn al bijzonder laag, zo betaal je in Nederland 0,230% voor market taker orders en 0,140% als market maker. Ter vergelijking, bij Bybit én Bitvavo betaal je als market taker 0,25%. Let op: OKX heeft in Nederland, net als Bybit, een hogere fee structuur. Ook lijkt de OKB korting hier niet te werken.

Als partner van OKX kunnen wij een commissie ontvangen voor het doorverwijzen van gebruikers. Hiervoor wordt een commissie van 35% van de transactiekosten gegeven. OKX heeft echter een functie ingebouwd dat wij tot 20% kunnen teruggeven aan de gebruiker.

Wij geloven in delen en wij hebben besloten om het volledige percentage terug te geven aan onze bezoekers. Dit betekent dus dat jij altijd 20% terugkrijgt na iedere trade in de vorm van een cashback. Vandaar dat OKX dit een kickback-commissietarief van 20% noemt.

20 procent korting bewijs

Je krijgt de 20% altijd terug na de trade en dit is een automatisch proces. Houd er rekening mee dat dit soms wel een paar uurtjes kan duren.

Hoewel je geen OKB korting ontvangt, krijgen VIP gebruikers wel een extra korting. Je krijgt deze korting op basis van de totale waarde van je portfolio (bij €20.000 of meer) of op basis van je handelsvolume (op basis van 30 dagen).

Voorbeeld: Je bent een gewone gebruiker (geen VIP) en je koopt voor 1000 euro aan Bitcoin. Dan betaal je normaal hierover €2,30 aan transactiekosten, maar met de verwijzingscode slechts €1,84.

OKX €50 bonus (tijdelijke actie)

Van 3 juni 2024 tot 3 juli 2024 voert OKX een speciale promotieactie uit waarin gebruikers tot €50 in Bitcoin kunnen verdienen door specifieke handels- of stortingsactiviteiten uit te voeren. De details van de actie zijn als volgt:

Nieuwe gebruikers:

 • Krijg €20 in Bitcoin door voor minimaal €100 te handelen.

Algemene beloningen:

 • Handel €500 of meer om €5 in Bitcoin te krijgen.
 • Handel €5000 of meer om €10 in Bitcoin te krijgen.

Stortingen:

 • Stort €1000 of meer via iDEAL om €5 in Bitcoin te krijgen.

Staking:

 • Stake €1000 of meer om dagelijks €1 in Bitcoin te ontvangen.
 • Stake €5000 of meer om een extra €1 in Bitcoin per dag te ontvangen.
OKX 50 euro deal
Tijdelijke €50 actie van OKX

Waarom kiezen voor OKX?

OKX is een grote internationale exchange en heeft de volledige infrastructuur klaar om grote klanten te kunnen ondersteunen. Op dit moment staat OKX op nummer 2 in de crypto exchanges lijst (na Bybit) op basis van de CoinGecko Trust Score. Het platform biedt vele financiële tools, waaronder een goed-werkende app, spot trading (zonder hefboom) en een Web3 wallet.

OKX bewandelt de juiste weg als het gaat om het aanboren van nieuwe markten. Zo hebben ze netjes gewacht tot ze een registratie hebben van De Nederlandsche Bank (DNB) en kunnen ze nu volgens alle regels de marketing starten in NL. Dit betekent dus ook dat ze geen futures aanbieden of crypto lending (on-chain staking is wel mogelijk).

Voordelen van OKX:

 • Zelf een registratie bij DNB en legaal in Nederland.
 • Bewandelt de pad volgens alle regels.
 • Zeer lage fees van maximaal 0.23% en nog lager met de referral code.
 • Veel betaalmethodes, zoals iDEAL, Bancontact, creditcard en bankoverschrijving.
 • Formula 1 en Machester City sponsor.
 • Decentrale Web3 wallet.
 • Proof of Reserves zijn beschikbaar.
 • Hoge liquiditeit door hoge handelsvolume en internationaal karakter.
 • Geschikt voor de beginnende en gevorderde traders.

Nadelen OKX:

 • Er vond in 2023 een hack plaats op OKX DEX.
 • Geen telefonische ondersteuning.
 • Futures, opties en hefbomen zijn uitgeschakeld.
 • OKB korting werkt niet, heeft ook geen zin om aan te houden.
 • Klein aanbod van 150 coins.

Conclusie

OKX is een crypto exchange met een zeer hoog handelsvolume en bediend meer dan 50 miljoen gebruikers. De gehele infrastructuur is dus op orde en je kan een goede trading ervaring verwachten als beginnende en ervaren crypto gebruikers.

Het feit dat OKX de legale weg bewandelt door te wachten op een registratie bij DNB zegt veel over het platform en de duurzaamheid. Via deze weg kunnen zij langer de strenge Nederlandse markt bedienen en weet je dat ze hun best doen om te voldoen aan de regels.

De kosten op OKX zijn zeer laag, met een maximum van 0,23% voor market takers en 0,14% voor market makers. Hierover ontvang je ook nog eens 20% extra korting met de referral code. Door meer te handelen of assets aan te houden kan je in een VIP niveau komen en meer korting ontvangen.

Conclusie is dat OKX een prima exchange is voor de Nederlandse markt met lage kosten. Het grootste nadeel vinden wij dat er maar 150 crypto’s beschikbaar zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu