Blockchain Stories

Bitvavo referral code

Thanh Lanh Tran

Ontvang €10 gratis crypto en handel €10.000 gratis met de Bitvavo referralcode: 431F1F.

Gebruik de code: 431F1F

Of klik hier om Bitvavo te bezoeken en de 10 euro bonus automatisch te claimen.

Bitvavo aanmeldbonus van 10 euro

In dit bericht vertellen wij je over Bitvavo en de welkomstbonussen die je met een referral code kan claimen.

Bitvavo is in Nederland marktleider als cryptocurrency exchange en heeft in Europa meer dan 1,5 miljoen klanten. Mede door de lage handelskosten van maximaal 0.25% en een goedwerkend platform zijn zij in een korte tijd zeer groot geworden. Met meer dan 300 crypto’s die beschikbaar zijn voor handel, zijn ze de go-to exchange voor vele Nederlanders en Belgen.

Nieuwe klanten kunnen profiteren van een extra bonus. Wanneer je namelijk de Bitvavo referral code “431F1F” gebruikt, dan krijg je direct €10 gratis crypto en mag je tot €10.000 gratis handelen. Hoe dit precies werkt, leggen wij je later uit.

De beste Bitvavo referral code van 2024

Referral code431F1F
Link naar Bitvavohttps://bitvavo.com/nl/affiliate/blockchainstories?a=_BS
StortingsbonusOntvang €10 gratis crypto na een storting van €10
Korting op handelskostenHandel de eerste 7 dagen €10.000 commissievrij
Registratie DNBJa
Aantal munten300+
Overzicht voordelen van de code

Wat is een Bitvavo referral code?

De Bitvavo referralcode is een speciale code waarmee je kan profiteren van een welkomstbonus. Deze welkomstbonus krijg je niet wanneer je je normaal aanmeldt bij Bitvavo. Het geeft je dus een extra bonus.

Je kan gebruikmaken van de referral code “431F1F” om de gratis 10 euro aan crypto en €10.000 commissievrij handelen te claimen. Deze code kan je tijdens je registratie via de Bitvavo app invoeren.

Met deze speciale code kan Bitvavo tracker welke gebruiker door wie is aangebracht. Een zogeheten tell-a-friend programma. Het voordeel hiervan is dat beide partijen winnen. Jij krijgt de €10 bonus en commissievrij handelen en wij ontvangen een commissie voor het aanbrengen van jou. Het leuke is dat je na je registratie je eigen Bitvavo code krijgt, waarmee jij weer je vrienden en familie kan aanmelden.

Houd er rekening mee dat de €10 gratis crypto een exclusieve actie is en alleen geselecteerde partners kunnen deze weggeven.

Hoe gebruik je de code?

Het is goed om te weten dat je de code alleen kan invoeren tijdens je registratie. En bij Bitvavo is dit alleen mogelijk via de app. Op je computer heb je een link nodig om gebruik te maken van de deal. Die vind je ook op deze pagina.

bitvavo website trade the future

Bitvavo moet weten aan wie zij de bonus kunnen toekennen en alleen gebruikers met een speciale code kunnen gebruikmaken van de bonus. Het toepassen van de bonus kan alleen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een code of een speciale link. Wij ontvangen allebei een bonus als je de code gebruikt.

Wanneer je een account aanmaakt via de Bitvavo app, dan bestaat dit uit een aantal stappen. In de tweede stap kan jij de affiliate code “431F1F” invullen om de welkomstbonus te claimen.

Via je laptop of computer kan je geen code invoeren, hier gaat het via een speciale link. Bovenaan de pagina vind je een link naar de bonus. Als de bonus correct is toegepast dan zie je de volgende melding: “Aanmeldbonus van € 10,00.”

Wanneer je zeker weet dat de bonus correct wordt toegepast, kan je je gegevens invoeren. Hiervoor is alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig.

Stap 2: Voer de verificatie uit

Crypto bedrijven zijn verplicht om te controleren wie er op het platform handelt. Om deze reden wordt er een identificatieprocedure gestart. Met de ingebouwde app kan je een foto maken van je ID in combinatie van een selfie. De app controleert automatisch of alles klopt. Vaak ben je binnen 5 minuten geverifieerd, maar dit kan buiten kantoortijden wat langer duren.

Stap 3: Doe een eerste storting van 10 euro en claim je bonus

Na een succesvolle identificatie kan je je eerste storting doen. Alle stortingen worden in euro toegevoegd aan je account. Houd er rekening mee dat je een bank moet gebruiken die op dezelfde naam staat. Je kan je eerste storting doen met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard en andere betaalmethoden.

Wanneer je een storting doet van minimaal 10 euro dan ontvang je automatisch de 10 euro crypto bonus. De bonus kan ingezet worden voor alle crypto’s op het platform. Je kan dus bijvoorbeeld €5 Ethereum kopen en €5 Shiba Inu.

€10 gratis crypto bij Bitvavo

Dit is een exclusieve affiliate actie in samenwerking met Bitvavo en niet alle blogs bieden dit aan. Daarom is het raadzaam om goed te checken welke bonus de referral code heeft die je gebruikt. Onze code geeft je in ieder geval de €10 bonus en soms zelfs €20 bonus wanneer Bitvavo in een goede bui is.

De bonus werkt simpel en volledig automatisch. Stort minimaal 10 euro via je rekening en er wordt automatisch 10 euro aan je credits toegevoegd. Je krijgt hier een melding van. Neem contact op met Bitvavo als dit langer dan een uur duurt.

Ook interessant is de Bybit bonus van 40 USDT, hiervoor is een storting van minimaal $400 vereist.

€10.000 gratis handelen

Bovenop de 10 euro gratis crypto ontvang je ook de €10.000 commissievrij handelen bonus. Bitvavo rekent zo’n 0.25% aan transactiekosten, dus deze actie kan jou zo’n 25 euro schelen.

Houd er rekening mee dat deze actie geldig is tot 7 dagen na het registreren van je account. Je ontvangt de transactiekosten later terug in je wallet. Houd er rekening mee dat je de spread niet terugkrijgt, dit is namelijk geen winst voor Bitvavo, maar het verschil tussen de bied en laat prijs.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

bitvavo logo

Buiten het feit dat Bitvavo marktleider is in Nederland en België met meer dan 1,5 miljoen klanten, hebben ze nog veel meer voordelen. Bitvavo biedt een robuust platform voor de beginnende en ervaren crypto trader. Als je dit vergelijkt met andere Nederlandse platforms zoals Coinmerce en BLOX, dan zie je dat gebruikers op een gegeven moment wisselen naar een goedkopere exchange, zoals MEXC. Bij Bitvavo is dit niet nodig door de lage handelskosten.

Het grote assortiment van meer dan 280 crypto’s, welke regelmatig worden aangevuld, biedt de gebruiker een hoge investeringskeuze.

Voordelen van Bitvavo:

  • Registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) en in andere Europese landen.
  • Lage kosten van maximaal 0.25% en dit kan dalen als je meer handelt.
  • Van Nederlandse bodem met een Nederlands supportteam.
  • Accountverzekering tot €100.000 en walletverzekering.
  • Populair onder investeerders en het grootste platform in Nederland.
  • Samenwerking met KNVB tot 2026

Bitvavo heeft ook nadelen. Zo zijn ze niet telefonisch bereikbaar en bieden ze geen geavanceerde handelsinstrumenten zoals handelen met een hefboom. Ook hebben zij geen Proof of Reserves publiekelijk op de website staan, terwijl dit na het Terra Luna debacle wel gebruikelijk is onder internationale exchanges.

Bitvavo kwam in 2022 in de problemen doordat zij klantenfondsen aan DCG hadden uitgeleend en DCG failliet ging. Hierdoor ontstond een gat van 280 miljoen euro. Gelukkig konden de CEO’s bijspringen om het gat te dichten. Uiteindelijk hebben zij een regeling getroffen met DCG.

Conclusie

Voor Nederlanders en Belgen is Bitvavo vaak de go-to exchange. Het werkt makkelijk, het is veilig, een registratie bij DNB en een groot aanbod aan crypto’s. Dankzij de lage kosten kan je blijven handelen bij Bitvavo en hoef je niet te wisselen naar een goedkopere exchange.

De korting met de Bitvavo referral code brengt nog meer voordelen, hiermee ontvang je namelijk 10 euro gratis crypto en kan je tot €10.000 gratis handelen.

Wij gebruiken Bitvavo al jaren en zijn er zeer tevreden over.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu