Blockchain Stories
Bitvavo registreert als VASP in Spanje en breidt verder uit in Europa
Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Bitvavo registreert als VASP in Spanje en breidt verder uit in Europa

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitvavo, marktleider in Nederland en België, heeft zich officieel geregistreerd als Virtual Asset Service Provider in Spanje. Dit stelt hen in staat om hun crypto producten en diensten op de Spaanse markt aan te bieden. Deze ontwikkeling is een belangrijke stap in Bitvavo’s ambitie om de grootste crypto exchange in Europa te worden.

Om dit te vieren biedt Bitvavo in samenwerking met Blockchain Stories 10 euro gratis aan crypto aan. Bekijk de actie hier.

Groei van de cryptomarkt in Spanje

De Spaanse markt biedt veel potentie voor verdere groei in de crypto industrie. Spanje heeft de laatste jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt met de ontwikkeling van deze industrie. De implementatie van de MiCA regelgeving en de promotie van crypto betalingen dragen bij aan een gunstig klimaat voor crypto bedrijven. In de 2023 Global Crypto Adoption Index van Chainalysis staat Spanje op de tweeëntwintigste plaats, wat aangeeft dat er nog veel ruimte is voor groei en adoptie.

Bitvavo breidt verder uit in Europa

Bitvavo heeft eerder al registraties ontvangen van toezichthouders in Oostenrijk en Frankrijk, in november 2023 en januari 2024 respectievelijk. De goedkeuring in Spanje is een logische volgende stap in hun plan om marktleider in Europa te worden. Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo, benadrukt het belang van deze goedkeuring:

Het verkrijgen van goedkeuring in Spanje versterkt onze toewijding om het belangrijkste platform voor cryptohandel in Europa te worden. We introduceren onze diensten graag op de Spaanse markt.

Mark Nuvelstijn, CEO van Bitvavo

Bitvavo onderscheidt zich met concurrerende en transparante transactiekosten en biedt een breed scala van meer dan 290 digitale valuta aan. Het gebruiksvriendelijke platform en de voortdurende verbeteringen op basis van feedback van de community maken Bitvavo uniek in zowel Spanje als de rest van Europa. Het bedrijf verwacht dat de factoren die hebben bijgedragen aan hun succes in Nederland ook aantrekkelijk zullen zijn voor het Spaanse publiek.

Het streven van Bitvavo naar marktleiderschap in Europa wordt ondersteund door hun voortdurende inspanningen om hun producten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van gebruikers. De recente goedkeuringen in meerdere Europese landen laten zien dat Bitvavo goed op weg is om hun ambitieuze doelen te bereiken.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu