5 februari 2023
Blockchain Stories
Blog Partner

Coinmerce app: Makkelijk in gebruik

Coinmerce Banner

Het kopen en verkopen van cryptovaluta moet makkelijk zijn voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van de mobiele app van Coinmerce. Wanneer je de app opent op je telefoon dan krijg je meteen het gevoel dat dit goed gelukt is. Een ‘klein’ dingetje vooraf: Coinmerce was de afgelopen maanden de goedkoopste plek van Nederland om een hele bitcoin te kopen. De applicatie is in zowel de Google Play Store (Android) als de App Store (iOS) te vinden. Naast het Engels is uiteraard ook de Nederlandse taal beschikbaar.

Disclaimer: Coinmerce is een partner van Blockchain Stories.

Duidelijk en snelKoop en verkoop Coinmerce

Wat opvalt tijdens het navigeren door de applicatie van Coinmerce is de focus op simpelheid. Na het aanmaken van een account kun je gemakkelijk je weg vinden binnen de app. Je wordt nooit overladen met informatie of grafiekjes. En dat is een prestatie op zich met een aanbod van meer dan 70 cryptovaluta. Het aan- en verkopen van je cryptomunten kun je gewoon gemakkelijk doen met behulp van iDEAL. Met een paar klikken ben jij de trotse eigenaar van een bitcoin of een andere munt naar keuze. Met push notificaties kun je ook makkelijk op de hoogte blijven van eventuele prijsbewegingen. Wanneer je ervoor kiest jouw coins op te slaan bij Coinmerce kun je ze gemakkelijk via je telefoon beheren. Het is echter, net als altijd, aan te raden het grootste gedeelte van jouw portfolio netjes op te slaan en in eigen beheer te nemen. Vanuit je wallet kun je jouw coins naar een privé adres sturen. De coins die in jouw wallets bij Coinmerce staan kun je in een mooi overzicht vinden waar ook de verhoudingen tegenover jouw andere holdings goed weer worden gegeven.

Chat, stop limieten en meer

Naast de wallets en de aan- en verkooppagina’s kun je met behulp van de app ook stop/loss orders instellen voor bepaalde coins. Wanneer de prijs een bepaald punt bereikt kun je op deze manier je munten automatisch verkopen. Dit kan erg handig zijn als je even wat anders gaat doen en je er toch zeker van wil zijn dat je geen groot verlies pakt. Naast de stop limieten is er ook de chatfunctie. Erg handig om andere gebruikers bijvoorbeeld een ‘crypto tikkie’ te sturen. In plaats van de ouderwetse euro’s kun je nu dus jouw openstaande rekeningen bij vrienden voldoen met cryptocurrency. Niet baanbrekend, maar wel een leuke toevoeging aan de applicatie.

Gratis aan de slag met de app? Check de website van Coinmerce.

Coinmerce Wallet Chat Coinmerce

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Hoe bescherm je jezelf tegen cryptocurrency scams?

Marvin

Privacy coins in een notendop

Marvin

CoinMarketCap (CMC) – transparant en betrouwbaar?

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.