Blockchain Stories

Coinmerce: Makkelijk cryptovaluta kopen met iDEAL

Robin Heester
Coinmerce Partner Logo

Coinmerce Partner Logo

Coinmerce is een Nederlands platform waar je cryptovaluta kunt kopen. Coinmerce wil makkelijk, snel en betrouwbaar zijn. Vanuit deze kernwaarden is het platform opgebouwd om iedereen gemakkelijk cryptomunten te laten kopen. Met iDEAL kan elke Nederlander met een paar klikken een aankoop doen.
Direct starten? Volg dan deze link naar Coinmerce.

Coinmerce en Blockchain Stories

In de Nederlandse cryptospace schieten nieuwe startups bijna wekelijks uit de grond. Zo ook Coinmerce en Blockchain Stories. De één focust zich op het inzichtelijk maken van de wereld van cryptovaluta, terwijl de ander zich voornamelijk richt op het makkelijk aan- en verkopen van de munten. Toegankelijke artikelen in combinatie met het makkelijk aankopen van de besproken coins is voor ons een hele mooie manier van samenwerken.

Op de website zul je dus regelmatig Coinmerce voorbij zien komen. Voor ons als platform is het van belang om de community plekken aan te raden waar je veilig terecht kunt voor je aankopen. Daarnaast komen er met enige regelmaat langere artikelen voorbij die jou als lezer een beter inkijkje geven in wat er achter de schermen gebeurt bij Coinmerce.

Aan- en verkopen van cryptocurrency

Via de website van Coinmerce kun je gemakkelijk en snel beginnen met cryptocurrency. Je kunt een account aanmaken en aan de slag. Met je ouderwetse bankpasje kun je dan de nieuwe wereld van crypto instappen. Je kunt je coins opslaan bij Coinmerce zelf, maar het is ook mogelijk (en aan te raden!) na aankoop je munten in eigen beheer te nemen. In de stores van Apple en Android staan trouwens ook apps klaar, mocht je liever via je telefoon werken.

Chatten, factuurtjes en betaalverzoeken

Naast de standaard functies die je kunt verwachten van een crypto-app heeft Coinmerce ook nog een aantal extra features. Je kunt chatten, betaalverzoekjes sturen én ook kun je facturen verzenden. Zo kun je bijvoorbeeld na een avondje stappen de rekening sturen naar één van je vrienden en om bitcoin vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer