Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Nieuws

Russen vernoemen zoon naar Bitcoin

Een echtpaar uit Simferopol heeft hun pasgeboren zoon  Bitcoin genoemd.  Het pasgeboren kindje zal door het leven gaan als Bitcoin Olegovich. Dat meldt RIA Novsti Ukraine.

De vader legt uit dat hij bitcoin enorm dankbaar is vanwege de financiële impuls die de munt aan hem en zijn gezin heeft gegeven.  Op deze manier wil het gezin hun dankbaarheid toten aan de gehele crypto-industrie.

Mocht er nog een gezinsuitbreiding komen binnen het gezin dan zijn de volgende namen ook al bekend. Een eventuele dochter zal de naam Dasha gaan dragen, ter ere van de cryptomunt Dash. Een eventuele tweede zoon zal de naam van Satoshi, het pseudoniem van de persoon die bitcoin heeft gelanceeerd, gaan dragen.

Inspiratie

Als je zo eens door de duizenden cryptocurrency’s scrollt, kun je er best een paar hippe en stoere namen uit halen. Zo zou een Tron of Iota volgens mij niet misstaan. Het zijn niet de meest gangbare namen, maar er zijn een stuk vreemdere namen te bedenken dan deze.  Voor een hond lijkt mij een naam als Nelbio of Monero wel oké. Bij deze dus een tip: scrol eens door de lijst van cryptonamen als er een nieuwe aanwinst voor het gezin zit aan te komen.

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer