Blockchain Stories
Zal BlackRock Grayscale inhalen als top BTC ETF?
Bitcoin Nieuws

Zal BlackRock Grayscale inhalen als top BTC ETF?

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Op het moment van schrijven lijkt de ETF het gesprek van de dag te zijn, zeker nu er verwachtingen zijn voor de goedkeuring van Ethereum (Ticker: ETH) spot exchange traded funds.

Interessant genoeg zagen Bitcoin (Ticker: BTC) spot ETF’s op 22 mei een netto instroom van $154 miljoen, wat de achtste opeenvolgende dag van netto instroom markeerde, volgens gegevens van Farside Investors.

BlackRock overtreft Grayscale

De ETF die aanzienlijke aandacht trok was Grayscale’s GBTC. De GBTC had een uitstroom van $16,09 miljoen. Daarentegen noteerde BlackRock’s IBIT een eendaagse instroom van $91,95 miljoen, terwijl Fidelity’s FBTC op dezelfde dag een instroom van $74,57 miljoen zag.

image 66 1
Bron: Fearside Investors

Dit heeft onder investeerders de vraag opgeworpen of BlackRock op het punt staat om GBTC in te halen als de grootste Bitcoin ETF met de meeste activa onder beheer.

BlackRock zet stappen in goedkeuring van Ether ETF

Tijdens dergelijke speculaties heeft BlackRock een significante stap gezet op het gebied van ETH ETF. De SEC heeft recentelijk publieke opmerkingen gevraagd over spot Ethereum ETF aanvragen. 

Als reactie daarop hebben BlackRock en anderen op 22 mei gewijzigde 19b-4 formulieren ingediend, waarbij ether staking voorzieningen die voor regelgevende uitdagingen zorgden, zijn verwijderd.

Een gebruiker op X merkte op:

“BlackRock bezegelt de deal voor mij. Ze hebben slechts een keer verloren bij het proberen een ETF goedgekeurd te krijgen. De Ethereum spot ETF komt eraan!”

Dit benadrukt het sterke vertrouwen in BlackRock’s vermogen, gezien hun indrukwekkende staat van dienst met ETF-goedkeuringen.

Over de indrukwekkende prestaties van BTC ETF’s zei HODL15Capital op X:

“Bitcoin ETF’s bereikten vandaag een recordhoogte van 850.000 BTC in bezit. Wereldwijde ETF’s naderen 1 miljoen Bitcoin in bezit.”

Van de VS naar het VK

De ETF gekte beperkt zich niet tot de VS. Op 22 mei kondigde WisdomTree aan dat het autorisatie heeft gekregen van de Britse Financial Conduct Authority (FCA) om Bitcoin en Ethereum Exchange Traded Products (ETP’s) te introduceren op de London Stock Exchange (LSE).

Ondanks de indrukwekkende prestaties van Bitcoin ETF’s, trok de leidende cryptocurrency zich deze week terug van het $70K niveau.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu