Blockchain Stories
Lido Finance terug naar $2, is dit de start naar $3?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Lido Finance terug naar $2, is dit de start naar $3?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Lido Finance (Ticker: LDO) is een liquid staking platform gebouwd op de Ethereum (Ticker: ETH) blockchain. LDO heeft de nummer één positie gewonnen wat betreft de Total Value Locked (TVL). 

Op het moment van schrijven bedroeg de TVL van LDO $33,5 miljard, wat een stijging is van 19,50% in de afgelopen maand. TVL meet de totale waarde van een cryptocurrency die is vergrendeld. Een toename in deze waarde impliceert dat gebruikers het protocol vertrouwen om een goed rendement te bieden.

Een daling daarentegen suggereert scepsis over de potentiële opbrengsten die een project kan bieden. De recente stijging impliceert dus dat marktdeelnemers weer vertrouwen hebben in Lido. 

Lido neemt positie 1 over van EigenLayer

Enkele weken geleden nam EigenLayer de leiding over. Dit gebeurde nadat vroege gebruikers van het project beloningen voor hun deelname kregen. In mei lanceerde EigenLayer de niet overdraagbare EIGEN token, wat leidde tot een stijging van de opnames uit het protocol. 

image 78
Bron: DeFiLlama

Deze daling bracht het TVL naar $18,80 miljard, wat Lido Finance de kans gaf om opnieuw bovenaan de lijst te staan. Naast de TVL van Lido noteerde het ook een stijging in de grafieken.

Volgens onze koersdata was LDO gewaardeerd op $2,00 op het moment van schrijven, wat een daling van 3,97% was in de afgelopen 24 uur maar een stijging van 3% in de afgelopen 7 dagen.

Sociale dominantie en activiteit van Lido

Op het moment van schrijven was de sociale dominantie gestegen tot 0,284%. Deze waarde meet de interactie van de community met een project online. Een stijging in sociale dominantie impliceert dus dat de interesse in LDO is toegenomen. Dit leidde tot een verhoogde vraag. 

Als de discussie over LDO oververhit raakt, zou dit een correctie in de prijs van LDO kunnen veroorzaken. In dat geval zou de waarde van de native token van Lido onder de $2 kunnen dalen.

Daarnaast zien we ook dat het aantal actieve 24-uurs wallets op het Lido netwerk sinds 14 juni toeneemt. Actieve wallets verwijzen naar het aantal unieke wallets die deelnemen aan een transfer van een cryptocurrency. Wanneer deze waarde afneemt, impliceert dit een daling in de interactie met een netwerk. 

image 79
Bron: Santiment

Een stijging daarentegen zegt dat meer gebruikers de blockchain bezoeken. Dit laatste was het geval voor Lido op het moment van schrijven, waardoor het zeker onder de aandacht ligt bij investeerders.

Middellange termijn potentieel

Hoewel de prijs van LDO later onder de $2 kan vallen, kan de middellange termijn potentieel verbonden zijn met ETH. Historisch gezien heeft LDO een sterke correlatie met ETH getoond. 

Met speculatie dat Ethereum ETF’s in juli zouden starten, zou ETH kunnen stijgen. Als dit het geval is, zou LDO ook kunnen meedoen aan de rally. Daarom zou een mogelijke stijging boven de $3 tegen die tijd mogelijk kunnen zijn.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

Biden trekt zich terug: wat betekent dit voor crypto?

Scott

Metaplanet roert zich wederom: nieuwe BTC investering

Scott

Is de post halving BTC rally nog steeds in zicht?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu