Blockchain Stories
Real Vision CEO bullish over Solana: ‘Goede instapzone ‘
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws Solana

Real Vision CEO bullish over Solana: ‘Goede instapzone ‘

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Raoul Pal, mede oprichter en CEO van Real Vision, een toonaangevend financieel mediaplatform, heeft aangegeven dat Solana op het punt staat de bearish trends om te keren. De financieel expert heeft een ‘prachtige herfstrally’ voorspeld. Wordt Solana weer bullish?

Een herfstrally voor Solana

Recentelijk hebben de bears de Solana koers compleet overgenomen. Echter, dit tekent een goede koopmogelijkheid voor beleggers die optimistisch blijven over de koers op lange termijn. Als groot voorstander van de investering op lange termijn, heeft Pal zijn vertrouwen uitgesproken over de koers.

In een X (Twitter) post op 18 juni heeft hij de huidige marktdynamiek van Solana benadrukt met een gedetailleerde prijsgrafiek:

De analist omschrijft de post in dit bericht als een ‘banaan die langzaam aan het rijpen is’. Dit benadrukte de gestage stijging van de cryptocurrency naar de piekwaarde. 

Ook onderstreept hij het aanzienlijke groeipotentieel en de prestaties van Solana te midden van de dalende markttrends. Verder benadrukt hij het vermogen van Solana om getuige te zijn van een ‘magnifieke rally het komende herfstseizoen’. In deze context gaat het ‘herfstseizoen’ om een crypto seizoen waarin de marktkapitalisatie stijgt, gevolgd door tekenen van marktzwakte, naarmate beleggers winst nemen en de volatiliteit toeneemt. 

Normaal gesproken gaat een ‘crypto herfst’ vooraf aan een ‘crypto winter’. Dit is de zwaarste periode op de markt, aangezien de bears volop profiteren en de prijzen drastisch dalen. 

Pal suggereerde dat beleggers die meer Solana aan hun beleggingsstrategie willen toevoegen, dit tijdens deze periode kunnen doen om te profiteren van de koopmogelijkheden. Zo noemde hij het een ‘goede instapzone’ voor crypto beleggers om zichzelf te positioneren voor de naderende rally. 

Scepticisme over de uitspraak

Enkele leden van de crypto gemeenschap, waaronder crypto analist Jerry Jordan, waren vrij sceptisch over de voorspellingen van Pal:

In dit bericht stelt hij vragen over de tijdlijn van het verwachte ‘bananenseizoen’. 

In een reactie op deze opmerking erkend Pal dat, hoewel een banenenseizoen voor Solana onvermijdelijk is, de aanhoudende marktvolatiliteit de tijdlijn voor de verwachte stijging onzeker maakt. Daarbij benadrukt hij dat Solana uit de huidige zijwaartse consolidatie moet breken voordat we getuige kunnen zijn van een aanzienlijke prijsstijging. 

Zal Solana gaan stijgen?

Het is dus nog maar de vraag of Solana daadwerkelijk een stijging weet te behalen. De kans is in ieder geval groot dat de komende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten een groot effect kunnen hebben op de koers. Als Trump wint, is de kans groot dat de bulls het overnemen, terwijl Biden juist voor meer bears kan zorgen. 

Dit heeft met name te maken met de standpunten over crypto die de presidentskandidaten aan hebben genomen tijdens de verkiezingen. Ondanks dat Biden zijn standpunt over crypto aangepast heeft, heeft de crypto community meer vertrouwen in Trump. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu