Blockchain Stories
Chainlink ziet flinke whale activiteit, prijsstijging opkomst?
Altcoin Nieuws

Chainlink ziet flinke whale activiteit, prijsstijging opkomst?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK), het gedecentraliseerde oracle netwerk, heeft recent een verbluffende stijging van 1.450% in het volume van grote transacties gezien, wat duidt op aanzienlijke activiteit van whales. 

Deze toename in activiteit roept vragen op over wat deze bewegingen zou kunnen veroorzaken en of er een enorme prijsbeweging op komst is.

Whale activiteit en transactievolume

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft Chainlink een stijging van 1.450% in het volume van grote transacties gezien, wat neerkomt op $885 miljoen in de afgelopen 24 uur. 

Grote transactievolumes vertegenwoordigen doorgaans de bewegingen van whales. De recente piek in LINK’s grote transactievolume kan suggereren dat deze grote spelers mogelijk significante bewegingen aan het maken zijn.

Waarom zijn deze whales nu actief?

De redenen voor de stijging van het grote transactievolume kunnen variëren, maar een mogelijkheid is marktspeculatie, aangezien whales zich mogelijk positioneren voor een aanzienlijke prijsbeweging. 

De toename in transactievolume zou een voorbode kunnen zijn van een koop- of verkoopstrategie, gericht op het profiteren van aanstaande marktbewegingen.

Crypto analist Ali merkte op dat in de afgelopen 24 uur 18 miljoen LINK ter waarde van ongeveer $256 miljoen naar cryptocurrency beurzen zijn gestuurd. 

Blockchain gegevens volger WhaleAlert rapporteert vier transacties waarbij meer dan 18 miljoen LINK naar de Binance exchange werden gestuurd vanuit een onbekende wallet. De vier transacties zijn als volgt: twee transacties waarbij 3.499.999 LINK ter waarde van $49.267.056 naar Binance werden gestuurd vanuit een onbekende wallet. 

In twee aparte transacties werden 6.999.999 LINK ter waarde van $98.502.247 en 4.749.999 LINK ter waarde van $66.325.386 overgedragen van een onbekende wallet naar Binance.

Token ontgrendeling in totaal

De enorme hoeveelheid verplaatste Chainlink kan deel uitmaken van het token ontgrendelingsmechanisme. Volgens Spot on Chain zijn er 21 miljoen LINK ter waarde van $295 miljoen vrijgegeven uit de niet circulerende supply contracten van Chainlink, waaronder 18 miljoen LINK ter waarde van $260 miljoen die zijn overgedragen naar Binance, en de resterende 2,20 miljoen LINK ($31 miljoen) die zijn verzonden naar een multisig adres.

Op het moment van schrijven was Chainlink’s LINK met 4,17% gedaald in de afgelopen 24 uur naar $13,81.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu