Blockchain Stories

KuCoin: Exchange voor iedereen

Robin Heester
KuCoin cryptobeurs exchange

KuCoin cryptobeurs

KuCoin is een cryptobeurs die overal ter wereld beschikbaar is. De exchange is gevestigd in Hong Kong en opgericht in september van 2017. De website is (deels) in het Nederlands beschikbaar en je kunt er snel van start gaan met handelen in cryptocurrency. Voor smartphonegebruikers is er ook een handige KuCoin app. Zowel de website als de app zijn beide heel gebruiksvriendelijk. De klantenservice is 24/7 bereikbaar en het wachten op een antwoord duurt normaal gesproken niet langer dan 10 minuten. Handig voor noodgevallen of prangende vragen.

Disclaimer: KuCoin is een partner van Blockchain Stories.

Account aanmaken bij KuCoin

Het aanmaken van een account op KuCoin is erg makkelijk. Je vult een email in, een goed wachtwoord en je bent ready to go. De verificatiecode hangt vervolgens vrij snel in je inbox (check je spamfolder!) en je kunt aan de slag op het platform. Kleine handelaren hoeven zich geen zorgen te maken over een Know Your Customer (KYC)-proces. Vanaf november 2018 moet je met een waarde van 2 BTC of meer jezelf wel verifiëren bij het platform om je coins te kunnen versturen. Ideaal om het gewoon eens te proberen dus, je kunt relatief anoniem starten. Het is wel handig om aan de slag te gaan met Google Authenticator. Daarmee kun je jouw account beschermen tegen indringers. Je kunt gewoon de instructies op de website volgen om dit in te stellen.

Cryptocurrency kopen bij KuCoin

Als je een account hebt en je wil gaan traden, dan heb je natuurlijk wel iets nodig om te verhandelen. Onder het kopje ‘Assets’ vind je het overzicht van jouw coins op het platform. Via deposit kun je kiezen voor de coin die jij naar KuCoin wil sturen om mee te gaan handelen. In het onderstaande plaatje zie je hoe het eruit ziet als je voor Bitcoin (BTC) kiest. Wanneer je op ‘confirm’ klinkt krijg je een adres. Dat is het enige adres waar jij je BTC heen moet sturen. Zodra de transactie is voltooid kun je aan de slag.

KuCoin Deposit Assets

Traden op KuCoin

KuCoin is een cryptobeurs waar je gemakkelijk kunt starten met handelen. Op het gebied van aanbod kan de exchange nog wel wat stappen maken. Coins als BTC, LTC, ETH en NEO hebben de populairste ruilparen. Qua grafieken en tools heeft de exchange alles ingebouwd wat een trader nodig heeft. Inidcatoren, de candles, de tijdsintervallen, alles is gemakkelijk en snel aan te passen zoals je dat gewend bent. De ‘trading fee’ staat op een 0.01% per trade. Met KuCoin Shares (KCS) in je bezit kun je flinke korting krijgen op je transacties. Per 1000 KCS krijg je 1% korting op de fees van het handelsplatform.
KuCoin Tradeview KCS/BTC

Promoties

Naast de standaard zaken voor een cryptobeurs zoals een eigen cryptomunt en een referralprogramma heeft KuCoin ook nog een paar andere evenementen om hun platform te promoten. Zo zijn er regelmatig trading competities waar je grote hoeveelheden cryptomunten kunt winnen en kleinere bonussen voor het volgen van bepaalde instructies. Denk bijvoorbeeld aan 50 ETH dat wordt weggegeven aan de top 100 traders van een bepaalde cryptomunt. Doordat de beurs nog in opkomst is, maak je als normale trader ook kans om leuke prijzen te winnen.

KuCoin en Blockchain Stories

KuCoin en Blockchain Stories zijn voor een langere periode een samenwerking aangegaan. Dat betekent dat je de komende maanden extra content kunt verwachten over de opkomende cryptobeurs. Nieuws, achtergrond artikelen en meer over KuCoin dus.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu