19 juni 2021
Blockchain Stories
Cryptobeurs Nieuws

Binance sluit tijdelijk alle withdrawals

binance sluit tijdelijk

Binance laat weten dat alle withdrawals tijdelijk worden stopgezet op het platform. Het is op dit moment dus niet mogelijk je cryptocurrency’s van Binance af te halen. Deze maatregel is genomen nadat het duidelijk is geworden dat een aantal Binance-gebruikers melding hebben gemaakt van het feit dat hun coins zijn verkocht zonder dat ze daar zelf opdracht toe hebben gegeven.

Sommige gebruikers van het handelsplatform hebben, waarschijnlijk doordat ze ergens hun API-sleutel hebben geregistreerd, zonder dat ze dat zelf wilde hun crpytocurrency’s verkocht. Een API-sleutel is een code die wordt gebruikt om ontwikkelaars of eindgebruikers te identificeren door verschillende computer programma’s.  Er is waarschijnlijk misbruik gemaakt van de API-sleutels van gebruikers van Binance die deze sleutel ergens anders hebben gebruikt.

Voor zover bekend gaat het dus niet om een hack van het platform zelf.

Het officieële statement van Binance op Reddit:

We are investigating reports of some users having issues with their funds. Our team is aware and investigating the issue as we speak.
As of this moment, the only confirmed victims have registered API keys (to use with trading bots or otherwise). There is no evidence of the Binance platform being compromised.
Please remain patient and we will provide an update as quickly as possible.
Edit: Withdrawals are temporarily disabled at this time.

De oprichter van Binance zegt op Twitter dat er geen cryptocurrency’s verloren zijn gegaan, maar op Reddit en andere social media zijn veel mensen te vinden die andere dingen melden.

https://twitter.com/cz_binance/status/971454040704872448

Later meer.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Pornhub accepteert Tron (TRX) en ZenCash (ZEN)

Robin Heester

Tether (USDT) nu in te ruilen voor dollars

Robin Heester

Argentijnse bank kiest voor bitcointransacties

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.