25 juni 2022
Blockchain Stories
Cryptofaal

Cryptofaal #1: BitConnect, WaltonChain en meer

In deze nieuwe rubriek zetten we een aantal cryptofaals op een rijtje.  Grote flaters van cryptocurrency projecten, maar ook gekke berichten of bijzondere woorden zullen voorbij komen. De wereld van blockchains en cryptomunten is nieuw, dit zorgt regelmatig voor een hoop misverstanden. Sommige daarvan zijn grappig, andere zijn eigenlijk alleen maar triest. Eens in de zoveel tijd zal er een kleine greep uit deze gekkigheden van de cryptowereld worden gepost bij Blockchain Stories in de vorm van ‘Cryptofaal’. Enjoy!

BitConnect: buy the dip

bitconnect
BitConnect is niet zo lang geleden kapot gegaan. Het lending platform kon de gebruikers niet meer uitbetalen en de top van de organisatie is er met de Bitcoins vandoor gegaan. Een gebruiker op Facebook zag de grote dip en vroeg zich af of dit misschien wel een goed moment was om goedkoop wat BitConnect op te rapen. Het antwoord lijkt mij duidelijk: niet doen. Dit is weer een klassiek voorbeeldje van kijk verder dan je neus lang is en doe goed onderzoek naar de coins waarin je eventueel wil investeren.

Wat is volgens jou de coin met de meeste pretentie?

cryptofaal pretentie

Een fysieke Bitcoin kopen, dat is niet handig

fysieke bitcoin
Voorkom dit soort fratsen en koop je Bitcoins lekker bij een handelaar met een goede naam, dan worden ze gewoon direct naar jouw digitale wallet gestuurd.

Nieuwe zakelijke kans!

mining bitcoin zakelijk

 

Waltonchain vergeet uit te loggen

cryptofaal waltonchain twitter

Het social media team van Waltonchain heeft misschien wel de grootste media fuck up van dit jaar op hun naam staan in de cryptowereld. Voor Valentijnsdag organiseerde zij een winactie op Twitter. En bij de aankondiging ging eventjes iets mis, de persoon die bovenstaande tweet het internet op slingerde was vergeten van account te wisselen.

Zelf iets grappigs of opmerkelijks tegengekomen?
Mail ze naar cryptofaal@blockchainstories.com. 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Cryptofaal #2 – Bitcoin ETF is dat een nieuwe munt?

Robin Heester

Politie arresteert Haagse crypto-ondernemer die 78 miljoen zou ophalen

Ismael

Karatbit Foundation moet werkzaamheden in Duitsland stopzetten

Ismael
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.