Blockchain Stories
Image default
Cryptobeurs Nieuws

Bittrex registraties weer open

Bittrex accepteert weer nieuwe leden, na een maandenlange stop op leden zijn de poorten weer open gezet. Nieuwe leden kunnen zich simpelweg registreren op de website. Het uiterlijk van Bittrex is ook aangepast. De cryptobeurs is een frisser en moderner jasje gestoken.

Identificieren

Als nieuw lid moet je jezelf eerst identificeren voordat je mag handelen op het Amerikaanse platform. Je moet onder andere je naam, adres en een foto aanleveren om jezelf te registreren. Bill Shihara, CEO van Bittrex, heeft een vrij duidelijke reden voor de afgelopen periode waarin er geen nieuwe leden werden toegelaten op de beurs: “Wij hebben de verantwoordelijkheid onze klanten een betrouwbaar platform en goede klantenservice te bieden.” Deze betrouwbaarheid en klantenservice moest eerst op orde worden gebracht. En dat lijkt dus nu het geval te zijn.

Het bedrijf geeft aan dat hun team ook is versterkt met onder andere ex-werknemers van Amazon en voormalig leden van het U.S. Departments of Justice and Homeland Security. Met een versterkt team is Bittrex ook van plan strengere eisen te stellen aan cryptocurrency’s die op de exchange worden verhandeld.

Bittrex uiterlijk

Naast ruimte voor nieuwe leden is er ook tijd en geld gestoken in het nieuwe uiterlijk van de exchange. Bittrex heeft een geheel nieuwe huisstijl. Met name de nieuwe grafieken van de verschillende traiding pairs zijn er flink op vooruit gegaan.

[metaslider id=”1522″]

Ook beginnen met handelen? Check onze gids

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer