20 oktober 2021
Blockchain Stories
Cryptobeurs Nieuws

Bittrex registraties weer open

bittrex registratie

Bittrex accepteert weer nieuwe leden, na een maandenlange stop op leden zijn de poorten weer open gezet. Nieuwe leden kunnen zich simpelweg registreren op de website. Het uiterlijk van Bittrex is ook aangepast. De cryptobeurs is een frisser en moderner jasje gestoken.

Identificieren

Als nieuw lid moet je jezelf eerst identificeren voordat je mag handelen op het Amerikaanse platform. Je moet onder andere je naam, adres en een foto aanleveren om jezelf te registreren. Bill Shihara, CEO van Bittrex, heeft een vrij duidelijke reden voor de afgelopen periode waarin er geen nieuwe leden werden toegelaten op de beurs: “Wij hebben de verantwoordelijkheid onze klanten een betrouwbaar platform en goede klantenservice te bieden.” Deze betrouwbaarheid en klantenservice moest eerst op orde worden gebracht. En dat lijkt dus nu het geval te zijn.

Het bedrijf geeft aan dat hun team ook is versterkt met onder andere ex-werknemers van Amazon en voormalig leden van het U.S. Departments of Justice and Homeland Security. Met een versterkt team is Bittrex ook van plan strengere eisen te stellen aan cryptocurrency’s die op de exchange worden verhandeld.

Bittrex uiterlijk

Naast ruimte voor nieuwe leden is er ook tijd en geld gestoken in het nieuwe uiterlijk van de exchange. Bittrex heeft een geheel nieuwe huisstijl. Met name de nieuwe grafieken van de verschillende traiding pairs zijn er flink op vooruit gegaan.

Ook beginnen met handelen? Check onze gids

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Europese Unie: ”Gesloten blockchains leiden tot adoptie”

Robin Heester

Cryptopia hack: Veel ETH gestolen

Robin Heester

2018: Minstens $1.7 miljard aan cryptocurrency gestolen

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.