Blockchain Stories
Image default
Binance Nieuws

Binance: handelen met euro’s

Je kunt straks met euro’s handelen op Binance. De cryptobeurs heeft plannen om naast de euro ook andere fiatmunten te ondersteunen. Dat laat Binance CEO Zhao Changpeng aan Bloomberg weten.

Binance en euro’s

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Binance is verhuisd naar Malta en de regelgeving rondom cryptocurrency is daar erg gunstig. Op dit moment kun je op de cryptobeurs alleen ruilparen vinden met cryptomunten. Bijvoorbeeld bitcoin en ether. Alleen tether (USDT) komt in de buurt van een fiat ruilpaar, maar dat is ook nog steeds een cryptomunt. Straks is het dus mogelijk te handelen met échte euro’s. BTC/EUR en ETH/EUR liggen voor de hand.

Bijzonder

De grootste cryptobeurs qua volume is nog geen jaar oud, maar is in de cryptowereld echt een big deal. Alleen al in het eerste kwartaal van dit jaar maakte het bedrijf een winst van 150 miljoen dollar. Dat is natuurlijk een bizar hoge winst. Helemaal voor een bedrijf dat zo jong is.

Uitbreiden

Volgens Bloomberg heeft Binance een akkoord met Jersey in de Kanaaleilanden en is het druk bezig met onderhandelingen in Taiwan. Changpeng zit dus duidelijk niet stil.


Naast akkoordjes met verschillende instanties en banken is de cryptobeurs ook bezig met investeringen. Met een investeringsfonds ter waarde van 1 miljard dollar gaat Changpeng opzoek naar blockchain- en cryptostartups die zij een handje kunnen helpen met een flinke zak met geld.

Bubbel

Ook laat de CEO van Binance optekenen dat hij hoopt dat de bubbel barst: “We zien nog een hoop hype in de markt. Een hoop waarderingen zijn hoog en onredelijk. Wanneer de bubbel klapt is dat goed voor de industrie.”

Wil je ook handelen op Binance? Check onze uitleg. 

Foto: Pixabay

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer