Blockchain Stories
Image default
Blockchain Nieuws

EU organiseert AMA over blockchain en cryptocurrency

De EU Blockchain Observatory and Forum organiseert een ‘Ask me Anything’ (AMA) sessie om jouw vragen te beantwoorden over de toekomst van de industrie. In een aankondiging kondigen ze aan 90 minuten de tijd te nemen om veel voorkomende vragen en problemen te behandelen. De AMA vindt plaats op 18 juni op YouTube.


Tijdens de AMA zal de focus liggen op blockchaintechnologie, de use cases en er wordt een blik geworpen op de toekomst. Je kunt je vragen stellen via Twitter met de hashtag #AMAblockchain. Jouw vraag kan vervolgens voorbij komen tijdens de uitzending op YouTube.

EU Blockchain Observatory and Forum

De Blockchain Observatory and Forum is in februari van dit jaar in het leven geroepen door de Europese Commissie en focust zich op onderzoek naar blockchain. Sinds kort zijn ze gestart met hun eigen YouTube-kanaal. Op het kanaal zijn al enkele workshops en panels te vinden, maar met nog geen 100 subscribers loopt het tot nu toe nog niet echt storm.

Europa

Met de Blockchain Observatory and Forum toont Europa aan dat het blockchains en cryptocurrency in ieder geval serieus neemt. Het initiatief moet het ecosysteem en de ontwikkeling van blockchains in Europa bevorderen. Deze AMA is onderdeel van een groter geheel: de Europese Commissie en het Europees Parlement willen in 2020 ruim 340 miljoen euro hebben geïnvesteerd in blockchaintechnologie.

Interessant

De AMA is misschien ook wel interessant voor mensen die geen vragen hebben. Op deze manier krijgen we een inkijkje in de hoofden van Europese bestuurders. Door te luisteren naar hun uitleg kunnen we er achter komen hoe zij bitcoin, andere cryptocurrency’s en blockchain zien.

Heb je nu al prangende vragen? Kom eens langs bij ons op Telegram of check onze beginnerspagina.

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer