29 maart 2024
Blockchain Stories
Coinbase Nieuws

Coinbase kijkt naar ADA, BAT, XLM, ZEC en ZRX

Coinbase kijkt naar ADA, BAT, XLM, ZEC en ZRX

Een grote cryptobeurs als Coinbase is altijd bezig met nieuwe muntjes. Voorheen hielden ze dat netjes behoorlijk lang geheim, maar die strategie hanteren ze niet meer. Via Twitter liet de grootste Amerikaanse exchange weten te kijken naar: Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) en 0x (ZRX).

Niet zomaar toevoegen

De beurs geeft aan dat de implementatie van deze coins niet van de één op de andere dag plaats gaat vinden. Coinbase geeft slechts openheid van zaken. Een verfrissende aanpak als je het mij vraagt, andere beurzen houden de eventuele toegevoegde munten vaak wat langer voor zich. Er wordt gekeken naar de mogelijkheid van het aanbieden van coins, misschien wel in verschillende landen. Waarschijnlijk is Coinbase bang voor onduidelijke regels in bijvoorbeeld Amerika, de cryptomunten zouden daar wat langer op zich kunnen gaan wachten. Er komen andere veiligheidsmaatregelen en technische aspecten kijken bij het toevoegen van nieuwe protocollen. Daarom kan het nog wel even duren voordat alle coins beschikbaar zijn op het platform.

Koersen na Coinbase aankondiging

De cryptomarkt is een hele gekke. Ook nu na de tweet van Coinbase dat ze eventueel, misschien, ooit wel eens ADA, BAT, XLM, ZEC en (ZRX) gaan toevoegen schoten de prijzen van de desbetreffende coins omhoog. Meestal corrigeren de prijzen zich weer vrij snel, maar hodlers van deze coins konden mooi profiteren van het nieuws.

Uitbreidingen van Coinbase

Het is al enige tijd bekend dat Coinbase ook aan het kijken is naar de implementatie van ERC20-tokens. ERC20-tokens zijn munten die worden uitgegeven op Ethereum. Bij Coinbase zitten ze niet stil, zo is eerder al Ethereum Classic toegevoegd en rolt de beurs binnenkort hun services uit in Japan.

Starten op Coinbase? Via onze link krijg je ~10% extra bij je eerste aankoop van 100 euro. Blockchain Stories ontvangt dan dezelfde bonus als jij.

Gerelateerde artikelen

Ethereum-miners opgepast! Hackers slaan toe met simpele methode

Arnold Hubach

Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’s) tonen tekenen van terugtrekking: Doorbreken de trend na een uiterst uitdagende week

Ulrich Martin

Dagoverzicht: Rusland en Marshalleilanden denken aan eigen cryptomunt

Arnold Hubach