Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update VeChain

Marktupdate Week 28 2018 – Vechain (VEN) en Cobinhood (COB)

De week van 9 juli is er eentje om snel te vergeten voor de meeste cryptobezitters. De gehele top twintig is flink gedaald ten opzichte van vorige week. Stellar (XLM) is de positieve uitzondering, de munt blijft ongeveer gelijk in waarde. De diepste dalers zijn EOS en VeChain (VEN) met ruim twintig procent.

Marktupdate Week 28 2018 Top 20
Marktupdate Week 28 2018 Top 20 volgens CMC

Grote daler: VeChain (VEN)

Goed nieuws is niet altijd een reden voor investeerders om vertrouwen in bepaalde cryptomunten te houden. VeChain is daar een goed voorbeeld van. De ontwikkelingen van VeChain gaan relatief rap. Zo is er recentelijk een mobiele wallet voor Android en iOS uitgebracht en is er een tokenswap op komst om de overgang naar het eigen netwerk van VeChain te versoepelen. VEN is een ERC20-token op de chain van Ethereum. Binnenkort moeten deze echter worden omgewisseld naar VET. VET is de token die gebruikt gaat worden op de eigen blockchain van VeChain. De munt is populair in Nederland, je kunt hem kopen bij Binance. Het netwerk is in eerste instantie ontwikkeld voor supply chains. Om o.a productcontrole te vergemakkelijken. Maar als het aan VEN/VET ligt is dat slechts het begin. Zo zijn er ook plannen voor een DEX en andere toepassingen.

Vechain (VEN) Week 28 2018
Vechain (VEN) Week 28 2018

Opmerkelijke stijger: Cobinhood (COB)

In een rode markt is het altijd even zoeken naar een leuke stijger. Deze week is dat de coin van cryptobeurs Cobinhood. COB is met ruim 50% gestegen in deze moeilijke periode voor cryptomunten. Cobinhood is een beurs zonder handelskosten, maar dat betekent niet dat je met de munt geen voordelen hebt op het platform. Zo kun je goedkoper meedoen met ICO’s op het plafrom als je COB bezit. Ook is het goedkoper om je munten van de beurs af te halen wanneer je een zakje COB hebt liggen. Naast BTC en ETH kun je op Cobinhood ook coins als Universa (UTNP) halen.

Cobinhood (COB) Week 28 2018
Cobinhood (COB) Week 28 2018

Gerelateerde artikelen

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Marijn van Leeuwen

Crypto exchange Coinbase ontvangt licentie in Canada

Marijn van Leeuwen

Ripple wil stablecoin lanceren: Wat gaat dit betekenen voor Tether en Circle?

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer