Blockchain Stories
Image default
Coinbase Cryptobeurs Nieuws

Coinbase opent inschrijvingen voor cryptovaluta

Cryptocurrency exchange Coinbase heeft een nieuw proces aangekondigd. Volgens het handelshuis gaat door middel van deze toevoeging het inventarisatie proces rondom nieuwe munten aanzienlijk versneld worden.

Crypto sollicitatie bij Coinbase

Projecten die hun cryptovaluta willen aanmelden bij Coinbase via het nieuwe proces zullen vanaf nu een speciaal formulier in moeten vullen. Een team van Coinbase zal met een scherp oog de aanvraag onder de loep nemen. De aangemelde cryptocurrency moet natuurlijk wel aan de eisen van Coinbase voldoen. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de veiligheid, lokale wetgeving en een hele boel andere aspecten zullen een rol spelen. Als de munt door de ballotagecommissie wordt goedgekeurd, zou de weg naar het handelshuis open moeten liggen.

Gratis en voor niks? Nog wel

In eerste instantie zullen er nog geen kosten voor de projecten aan verbonden zitten, maar Coinbase behoudt het recht om hier in de toekomst wel kosten aan te verbinden. Met een eventule ‘listing’ van een munt worden over het algemeen juridische en operationele kosten gemaakt en voor niks gaat de zon op. Zodra Coinbase in een positie is (veel) geld te vragen zit het er dik in dat ze dat gaan doen.

Gas erop

Coinbase zegt dat zij in principe iedere munt “die aan onze normen voldoet” verhandelbaar wil maken. Ook verwachten zij dat er op grotere schaal munten toegevoegd gaan worden. Op dit moment zijn er maar een karige vijf munten te verhandelen op Coinbase. Dit zijn Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) en Litecoin (LTC).

De exchange heeft eerder al aangekondigd dat het in juni ondersteuning voor ETC zal toevoegen, waarna de ETC-prijs met 25 procent is gestegen. Later in juli zei de beurs dat het de toevoeging van vijf nieuwe munten aan zijn handelslijsten onderzocht, waaronder Cardano (ADA) en Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM).

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer