Blockchain Stories
Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”
Bitcoin Cryptocurrency Cryptomarkt Update Nieuws

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Steeds meer analisten beginnen het vertrouwen in de huidige bullmarkt van de Bitcoin. De bullish Bitcoin koers blijft maar aanhouden, wat voor veel wantrouwen onder de analisten zorgt. 

Een bekende analist, The Flow Horse, laat op X (Twitter) weten dat hij niet inziet waar het kapitaal vandaan moet komen om de bullish Bitcoin koers vol te houden. Hierdoor verwacht hij dat de Bitcoin koers de komende tijd lastig verder kan stijgen. 

Betekent dit problemen voor de halving?

Het is nu vooral de vraag of dit voor problemen gaat zorgen. Nu de Bitcoin halving steeds dichterbij begint te komen, is het de vraag wat er gaat gebeuren met de koers. Volgens The Flow Horse kan de Bitcoin negatieve impact voelen van een gebrek aan liquiditeit. 

Zo laat hij het volgende weten op X (Twitter): “Na mate we dichterbij de halving komen, wil ik meer risico’s van tafel halen op korte termijn. Iedereen kijkt naar deze koers en wacht op dezelfde beweging. Dit levert meestal het tegenovergestelde op. De Funding Rates stijgen niet, wat mij laat zien dat er te weinig kapitaal is om de markt verder te laten groeien.”

Of het ook daadwerkelijk problemen gaat veroorzaken voor de halving, is nog niet duidelijk. Daarnaast is het ook lastig te zeggen of de problemen na de halving opgelost zijn. Als de markt stilstaat vanwege een tekort aan kapitaal, kan dit niet veel goeds betekenen. 

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer