Blockchain Stories
Donald Trump wil toekomst crypto in Amerika en belooft recht op zelfbewaring
Altcoin Bitcoin Nieuws

Donald Trump wil toekomst crypto in Amerika en belooft recht op zelfbewaring

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Donald Trump laat weer van zich horen in de wereld van cryptocurrency. De voormalige president van de Verenigde Staten heeft zich recentelijk sterk uitgesproken vóór crypto en beweert dat hij, als hij herkozen wordt, de toekomst van Bitcoin en crypto in Amerika zal behouden. Zijn recente uitspraken en acties suggereren een radicale ommezwaai in zijn houding tegenover digitale valuta.

180 graden draai van Trump over crypto

In tegenstelling tot zijn eerdere sceptische houding, omarmt Trump nu de crypto industrie. Dit werd duidelijk toen hij aankondigde dat zijn campagne donaties in diverse cryptocurrencies zou accepteren, waaronder Bitcoin en Ethereum, maar ook memecoins zoals DOGE en SHIB.

Trump beweert dat de VS voorop moet lopen in crypto, en belooft zelfs de ‘goons’ van Elizabeth Warren bij Bitcoin weg te houden. Hij geeft aan dat hij ervoor zal zorgen dat de toekomst van crypto en Bitcoin in Amerika zal liggen en niet in andere landen. Ook steunt hij het recht op zelfbewaring van crypto. Hiermee richt hij zich op 50 miljoen crypto houders in Amerika en potentiele stemmers.

Deze omslag komt op een moment dat Trump zich voorbereidt op de verkiezingsstrijd van 2024, waar hij Joe Biden weer uitdaagt. Zijn pro crypto houding lijkt een strategische zet om de jongere kiezers aan te trekken die mogelijk door Biden’s anti crypto houding op Trump willen stemmen.

Crypto als campagnestrategie

Trumps nieuwe houding ten opzichte van crypto lijkt niet alleen een persoonlijke mening, maar een onderdeel van een bredere campagnestrategie. Hij benadrukt dat onder zijn leiding, de regelgeving rondom crypto vriendelijker en voordeliger zal zijn voor de Amerikaanse crypto investeerders. Deze verandering is opvallend omdat Trump zich eerder nog negatief uitliet over de stabiliteit en betrouwbaarheid van cryptocurrencies vergeleken met de Amerikaanse dollar.

Bovendien heeft Trump onlangs een diner gehost voor kopers van zijn NFT’s op zijn landgoed in Mar-a-Lago, wat zijn betrokkenheid en bereidheid om de crypto community te omarmen laat zien. Deze acties lijken deel uit te maken van een grotere poging om steun te vergaren binnen de crypto community, die een steeds belangrijker wordende kiezersgroep vormt.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu