Blockchain Stories
R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie
Bitcoin Nieuws

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

R. Kiyosaki moet wel één van de bekendste investeerders zijn. Hij is bekend geworden door zijn boek Rich Dad Poor Dad, tal van andere boeken en analyses die hij online deelt. In zijn meest recente analyse, te vinden op zijn X account, deelt hij zijn meest recente bevindingen over Bitcoin.

Bitcoin gaat crashen

Investeerder R. Kiyosaki is ervan overtuigd dat Bitcoin gaat crashen. Dit deelt hij in ieder geval in zijn meest recente tweets. Daarin benoemt hij onder meer dat de koers ongetwijfeld omlaag gaat, maar dat dit voor hem níet het moment is om BTC te verkopen. Hij geeft juist aan dat hij meer BTC gaat kopen, aangezien elke markt wel eens omhoog en omlaag gaat:

In dezelfde analyse op X deelt Kiyosaki ook dat je bereid moet zijn om risico’s te nemen. Daarbij maakt hij de vergelijking tussen een ondernemer en een werknemer in loondienst. Hij is zelf een ondernemer, getuige het feit dat hij in meerdere startups investeert en zelf ook bedrijven opbouwt. Zoals een goede ondernemer betaamt, is hij hierdoor gewend/bereid om risico’s te nemen. Dat is volgens hem noodzakelijk in de huidige cryptomarkt. Ben je niet bereid om risico’s te nemen? Dan is het volgens Kiyosaki verstandiger om BTC uit te cashen en je verder geen zorgen meer te (hoeven) maken.

Investeert Kiyosaki veel in BTC?

Ja, Kiyosaki is één van de grotere aanhangers van Bitcoin. Hij investeerde jaren geleden al in cryptocurrency en spreekt hier eigenlijk altijd lovende woorden over. Zo is hij overtuigd van het feit dat BTC hét antwoord is op inflatie. Gezien de inflatie in de afgelopen jaren lijkt hij hier ongetwijfeld gelijk in te hebben.

In het recente verleden heeft Kiyosaki lovend gesproken over Bitcoin. Niet alleen over de toepassingen van de digitale valuta, maar ook over de vele kansen. Hij geeft bijvoorbeeld aan dat een crash het beste moment is om rijk te worden. Juist tijdens een crash liggen de kans voor het oprapen en kun je mooie koopjes scoren.

Wat gaat Kiyosaki tijdens de komende crash doen? Hij geeft zelf aan dat hij tijdens de komende crash alsmaar meer BTC bij gaat kopen. Uiteraard is er geen zekerheid dat er daadwerkelijk een BTC crash gaat komen, maar de vooruitzichten zijn niet al te rooskleurig.

Potentiële koers van $2,3 miljoen

Als mega-investeerder is Kiyosaki dus bereid om risico’s te nemen. Hij geeft zelf echter aan dat hij met zijn investeringen in BTC niet al te veel risico’s neemt. Hij gelooft namelijk volledig in de voorspellingen van Cathie Wood, de oprichter en CEO van ARK Invest. Dit bedrijf beheert verschillende Bitcoin ETF’s en heeft hierdoor uniek inzicht in de BTC markt. Wood gaf op basis van de inzichten en analyses aan dat de Bitcoin koers wel eens $2,3 miljoen per BTC zou kunnen bereiken. Daar heeft Kiyosaki volledig mee ingestemd.

Wat ga jij doen als er een Bitcoin crash aankomt? Besluit je om tijdig je winst uit te cashen of ga je juist meer investeren?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Onderzoek naar Justin Sun over $420 miljoen Bitcoin long positie

Thanh Lanh Tran

Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’

Marijn van Leeuwen

Honderden DeFi protocollen in gevaar na DNS-aanval

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu