Blockchain Stories
Crypto markt gaat binnenkort los: $10 biljoen marktwaarde!
Cryptomarkt Update Nieuws

Crypto markt gaat binnenkort los: $10 biljoen marktwaarde!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen week ging de crypto markt alle kanten op. Zo begon het eerste presidentiële debat, wat de markt positief beïnvloedde, ondanks dat geen van de kandidaten direct over crypto sprak.

SEC uitspraken en ETF nieuws

Daarna was er de SEC, die tegenslagen ondervond in verschillende juridische gevechten, waaronder zaken tegen Consensys, Binance (ticker: BNB) en Ripple (ticker: XRP). 

Daarnaast is er een voortdurende buzz rond de mogelijke goedkeuring van een Ethereum ETF en de recente aanvragen van twee vermogensbeheerders voor een Solana ETF.

YouTuber Scott Melker vatte het goed samen toen hij zei:

Dit was een van die weken waarin een decennium gebeurt in een week.

Bron: Scott Melker

Goede dag voor de cryptomarkt!

Vanaf 1 juli zagen we dat de crypto markt was gestegen, met dagelijkse stijgingen van meer dan 2% voor veel cryptocurrencies. Bitcoin (ticker: BTC), de grootste cryptocurrency, steeg met 2% in de afgelopen 24 uur en nadert de $63.000.

Voorspellingen van marktleiders

Dan Tapiero, oprichter van 1Roundtable Partners, deelde zijn inzichten in een recente aflevering van de podcast The Wolf of All Streets en zei:

Ik denk dat er genoeg Bitcoin holders zijn die zullen profiteren. En ik zie ons zeker omhoog gaan naar zo’n $150.000 in deze run, waarschijnlijk in de komende 18 maanden.

Bron: Dan Tapeiro in podcast The Wolf of All Streets

Aanvankelijk voorspelde Tapiero dat de cryptomarkt een totale marktwaarde van $10 biljoen zou kunnen bereiken. Echter, door recente ontwikkelingen en de snelle groei van de sector, heeft hij zijn schatting aanzienlijk naar boven bijgesteld.

Nu gelooft hij dat de markt potentieel $30 biljoen, $70 biljoen, of zelfs $100 biljoen zou kunnen bereiken in de toekomst. Hij noemde ook dat de markt binnen 18 tot 24 maanden realistisch het $10 biljoen niveau zou kunnen bereiken.

Dit werd verder bevestigd door een recente post van CoinGecko op X (voorheen Twitter), waarin stond:

Totale #crypto marktwaarde is vandaag met 4% gestegen tot $2.46T terwijl #Bitcoin $63K terugwint. Koop je, verkoop je, of HODL je?

Bron: CoinGecko

Memecoins kunnen niet over het hoofd gezien worden

Het is echter belangrijk op te merken dat naast grote cryptocurrencies, memecoins ook een significante rol spelen in het voortstuwen van de cryptomarkt. Dit werd verder bevestigd door de recent trending coins op onze koers, waaronder drie memecoins.

Een van de meest prominente was Dogecoin (DOGE), die in de afgelopen 24 uur met 2,22% steeg.

In dezelfde lijn merkte @cryptosanthoshK op:

Ik heb het gevoel dat we zowel een memecoin– als een altcoinseizoen samen gaan zien.

Bron: Crypto SanthosK

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu