Blockchain Stories
RNDR kan stijgen naar $30 rond augustus volgens onze analyse
Altcoin Nieuws Technische Analyse

RNDR kan stijgen naar $30 rond augustus volgens onze analyse

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na weken van daling begon Bitcoin (Ticker: BTC) aan een herstel, met een stijging van 2,49% in de afgelopen 24 uur en 4,75% in de afgelopen zeven dagen. Op het moment van schrijven was de BTC koers $63.067.

Positieve invloed op altcoins

Het herstel van Bitcoin is goed nieuws voor altcoins, aangezien zij ook begonnen zijn te herstellen. Render (Ticker: RNDR) heeft ook geprofiteerd van dit herstel. 

In de afgelopen zeven dagen steeg RNDR met 4,45%. Het handelsvolume van RNDR steeg in de afgelopen 24 uur met 60% naar $134 miljoen. Volgens onze RNDR koers is de marktkapitalisatie op dit moment $2,95 miljard.

Optimistische marktstemming over RNDR

Deze recente winsten hebben de marktsentimenten optimistisch gemaakt, waarbij analisten beginnen te voorspellen dat de stijgende trend zal aanhouden. Een bekende crypto analist en RNDR investeerder, @RENDER_DADDY, verwacht een bull run voor RNDR na het herstel. Op X (voorheen Twitter) deelde hij:

$RNDR kan tegen het einde van de week op $10 staan. Hij voegde verder toe: $RNDR deed bijna een 5x van $3 in januari dit jaar tot maart, wat minder dan drie maanden duurde. Volgende doel tegen augustus is $30 tot $40. Blijf wachten op $5, veel succes.

Bron: Render Daddy

Volgens deze analist, gebruikmakend van RNDR’s historische prestaties, kunnen we de toekomst bepalen; dus na de consolidatiefase zal de run de geschiedenis herhalen.

Wat laten de grafieken zien

Volgens onze analyse is de Money Flow Index van RNDR in de afgelopen zeven dagen gestegen van 37 naar 56 op het moment van schrijven. Deze stijging toont de toenemende koopdruk en een voortzetting van de stijgende trend.

image
Bron: TradingView

 

Daarnaast gaf de moving average convergence divergence (MACD) een stijgende trend aan. Op het moment van schrijven lag de MACD lijn boven de signaallijn, wat bullish was en aangaf dat de prijzen in stijgende lijn waren. Ook het histogram was boven nul op 0,925, wat een bullish teken was.

image 1
Bron: TradingView

Dalende instroom naar beurzen

Verder zagen we in onze analyse van Santiment een dalende instroom naar beurzen in de afgelopen zeven dagen. De instroom naar beurzen daalde van een hoogtepunt van $1,0 miljoen naar een dieptepunt van $17.000. 

image 2
Bron: Santiment

Een dalende instroom naar beurzen betekent dat er weinig investeerders hun crypto overzetten om te verkopen. Dit vermindert de verkoopdruk, wat bullish is voor de prijzen van altcoins.

image 3
Bron: IntoTheBlock

Optimisme onder holders

Tenslotte, volgens IntoTheBlock, was 54% van de houders winstgevend op het moment van schrijven, wat het optimisme onder investeerders verhoogde. 

Een accumulatie van 72% door grote houders toonde aan dat investeerders vertrouwen hadden in de trend van de altcoin.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu