Blockchain Stories
TapSwap launch en airdrop uitgesteld tot Q3 2024
Altcoin Nieuws

TapSwap launch en airdrop uitgesteld tot Q3 2024

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

TapSwap (ticker: TAPSWAP), een bekende tap to earn game op Telegram, heeft aangekondigd dat de lancering van zijn langverwachte token is uitgesteld naar het derde kwartaal van 2024. 

Daarnaast zal de airdrop (een gratis distributie van TAPSWAP naar wallets van gebruikers) plaatsvinden samen met de tokenlancering.

Vertraging van TapSwap pools

Begin mei had het TapSwap team de aankomende release van TapSwap Pools aangekondigd, oorspronkelijk gepland voor 30 mei. Recentelijk gaven ze aan dat de lancering zou worden uitgesteld tot 1 juli vanwege de grote toestroom van bots die airdrop punten probeerden te verzamelen.

Redenen voor de vertraging door TapSwap

Verder rechtvaardigde het bedrijf de vertraging door op X (voorheen Twitter) te melden: 

Recentelijk is er veel buzz rondom TapSwap, vooral over de notering op tier 1 exchanges, een enorme airdrop, en meer. En… dit soort aandacht trekt niet alleen oplichters aan, maar ook leiders in de web3 industrie.

Bron: TapSwap

Ze lichtten verder toe: 

Dit niveau van aandacht vereist veel meer gedetailleerd werk aan de token en de juiste lancering strategie. En dat betekent extra tijd.

Bron: TapSwap

Community teleurgesteld door de wijziging van plannen

Dit is de tweede keer dat de token lancering door het TapSwap team is uitgesteld, en deze keer is er geen specifieke nieuwe datum gegeven. Opmerkend hierover zei X gebruiker Crypto with Khan

Dit is een tegenslag voor velen die reikhalzend uitkijken naar de lancering.

Bron: Crypto With Khan

Niet iedereen deelde deze mening, zoals benadrukt door @HommiesDrey, die opmerkte: 

Neem je tijd. Haast je niet, doe je best en kom met een topklasse project. Je hebt mijn steun. Elk goed ding kost tijd om te bouwen. Crypto is geen snel rijk worden schema. Wie ontevreden is, moet hun Telegram-bot verwijderen en vertrekken.

Bron: HommiesDrey

Naast diverse reacties verzekerde TapSwap ook zijn gebruikers dat deze vertraging hen uiteindelijk in staat zal stellen echt te profiteren van dit uitstel.

Token launch vertragingen niet ongebruikelijk

Het is vermeldenswaard dat vertragingen bij token lanceringen niet ongebruikelijk zijn. Recentelijk hebben Hamster Kombat (ticker: HMSTR), Notcoin (ticker: NOT), en Ethereum (ticker: ETH) Layer 2 netwerk Blast ook met dezelfde situatie te maken gehad. Hoewel de uitstellingen gemengde reacties binnen de gemeenschap hebben veroorzaakt, weerspiegelen ze een strategische reactie om een sterke en veilige uitrol te waarborgen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Onderzoek naar Justin Sun over $420 miljoen Bitcoin long positie

Thanh Lanh Tran

Securitize: ‘Snelle groei voor BUIDL-fonds van BlackRock’

Marijn van Leeuwen

Honderden DeFi protocollen in gevaar na DNS-aanval

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu