Blockchain Stories
Binance en Toncoin: Een moeilijke start van de week
Altcoin Binance Coin Nieuws Technische Analyse

Binance en Toncoin: Een moeilijke start van de week

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het weekend sloot positief af voor veel grote cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (Ticker: BTC) en grote altcoins zoals Binance Coin (Ticker: BNB) en Toncoin (Ticker: TON), die allemaal winst boekten. 

Deze stijgende trend bleek van korte duur, aangezien het begin van de nieuwe week een daling bracht, waardoor de eerdere winsten werden teruggedraaid en deze activa gedurende het begin van de week verlies maakten.

Binance en Toncoin beginnen de week slecht

Volgens gegevens van CryptoRank sloten alle top tien cryptocurrency activa in het rood op 7 juli, waarbij BNB en TON de grootste dalingen registreerden onder hun collega’s. BNB zag een daling van 3,80%, terwijl TON een daling van 3,70% noteerde.

Analyse van de BNB koers

De recente prijsbewegingen van BNB op een dagelijkse tijdsframe toonden aanzienlijke volatiliteit. Beginnend op 3 juli zagen we dat BNB meerdere dalingen had.

Als eerste begon het met een daling van 4% naar ongeveer $556,00. De volgende dag zakte BNB met ongeveer 7%, en op 5 juli daalde de prijs van BNB met nog eens 3%. Aan het einde van deze opeenvolgende dalingen was de prijs van BNB gedaald tot ongeveer $498.

Daarna leek er een herstel te zijn, aangezien de prijs van BNB met meer dan 5% steeg, waardoor deze kortstondig terugkwam in de $500 prijscategorie. Deze winst was echter van korte duur; op 7 juli, het begin van de nieuwe week, was BNB met ongeveer 6% gedaald, waardoor de prijs ongeveer $490 was. 

image 36
Bron: TradingView

Op het moment van schrijven was de BNB koers $507, met een bescheiden stijging van 1,48%. Het moet aan het einde van de dag nog blijken of er een stijging zal plaatsvinden over de gehele dag, maar het lijkt weer iets te gaan stijgen.

De prestaties van Toncoin op de dagelijkse grafiek

De prijstrend van Toncoin op een dagelijkse tijdsframe vertoonde ook opmerkelijke volatiliteit, die de bewegingen weerspiegelde die werden waargenomen bij Binance Coin, zoals we hierboven hebben gezien.

De prijs van TON begon zijn daling op 3 juli, met een daling van 2,70% tot ongeveer $7,80. De grootste daling vond plaats op 4 juli, met een daling van bijna 10%, waardoor de prijs daalde tot $7,10.

image 36 1
Bron: TradingView

Ondanks deze dalingen slaagde Toncoin erin om zich kort te herstellen op 6 juli, waardoor de week werd afgesloten met een stijging van bijna 5%, handelend rond $7,50.

Het begin van de nieuwe week draaide deze winsten echter terug, met een daling van bijna 7% tot ongeveer $7. Het is dus zeker goed om de prijs in de gaten te houden, want het lijkt dat er weer een stijging is.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu