Blockchain Stories

Snovio (SNOV): Lead platform op de Ethereum blockchain

Gastredacteur

Snovio (SNOV) is een platform dat verschillende tools aanbiedt voor het vinden van goede leads. Het is een cryptoproject waar ik eventjes naar keek en meteen dacht: ”Ah, dat is een nuttige toepassing.” Dat heb je in de wereld van crypto niet vaak bij een eerste indruk. Het wil één probleem oplossen, en dat lijkt het te gaan doen.

Disclaimer: dit is een gesponsorde blogpost. Ik zal nooit een gesponsord artikel schrijven over een project waar ik niet enthousiast van word.

Snovio wil het leven van recruiters en salesmanagers makkelijker maken door leads simpel verhandel- en vindbaar te maken. Dit project wordt gebouwd op de Ethereum blockchain. Het is naar eigen zeggen de eerste decentrale aanbieder voor het verzamelen van leads en het vinden van de juiste mensen voor bijvoorbeeld je mediacampagne.

Voor de duidelijkheid: Een lead is het makkelijkst uit te leggen als een spoor naar een potentiële klant of cliënt. Een recruiter kan een lead volgen om zo bij een geschikte kandidaat te komen voor een positie binnen een bedrijf. Iemand van de marketingafdeling kan bijvoorbeeld een blogger met het juiste profiel vinden aan de hand van een goede lead. Deze leads, ofwel profielen, kunnen worden verhandeld op het platform van Snovio.

De SNOV marketplace

Snovio is dus een digitale marktplaats waar mensen die profielen aandragen worden beloond met tokens. Vertegenwoordigers en tussenpersonen krijgen de mogelijkheid tokens te verdienen met het toevoegen van nieuwe leads aan de database. Mensen kunnen geld verdienen als hun aangeboden profielen worden gebruikt door andere gebruikers van het platform.

Het is de bedoeling goedkoper te zijn dan het inhuren van een extern bedrijf die de recruitment en het vinden van geschikte personen of bedrijven op zich neemt. Op de marktplaats zou je namelijk straks alles moeten kunnen vinden wat een recruiter nodig heeft. Als het aan het team achter deze token ligt gebruiken straks duizenden mensen samen hun platform om samen de data up to date te houden.

Snovio gebruiken

Het platform werkt al. Je kunt heel simpel beginnen door de app te downloaden in de Google Store.  Het dashboard ziet er niet flashy uit, maar werkt wel snel en eenvoudig.
[metaslider id=”1118″]

Op de website van Snovio vind je een hele hoop pakketten die je kunt kopen met SNOV.  In deze pakketten zitten dan bijvoorbeeld een aantal zoekfuncties die je kunt gebruiken om de gewenste kandidaat te vinden.  In de praktijk kun je met Snovio  makkelijk contactgegevens vinden van mensen op LinkedIn, maar ook van verschillende mensen binnen een bedrijf. Daarnaast kun je bedrijfsprofielen uitpluizen op het platform.

Een project als deze valt of staat natuurlijk uiteindelijk met de hoeveelheid gebruikers. Het is dus even afwachten hoe Snovio zich gaat ontwikkelen op dat gebied. Zodra dit platform écht van de grond komt, denk ik dat de verschillende opties genoeg mogelijkheden kunnen bieden om het een nuttig platform te maken. Een platform dat ’the middle men’ uit een gehele industrie kan halen is in mijn optiek al genoeg reden voor enthousiasme. Of Snovio dat gaat kunnen bewerkstelligen kunnen we alleen maar afwachten.

Mocht je nu SNOV tokens willen kopen, dan kan dat. Op cryptobeurzen KuCoin, Tidex en EtherDelta zijn ze te koop.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu