0 C
Amsterdam
15 december 2018
Blockchain Stories
Nieuws Waves

Waves nu direct met euro’s te halen

Waves zijn nu via de Waves Lite Client direct te kopen met euro’s. Na een korte verificatie procedure kun je via je bankrekening dus zonder tussenkomst van bijvoorbeeld bitcoin de Waves blockchain op.

Na het versturen van een kopie van je paspoort/ID-kaart ter verificatie heb je digitaal een face-to-face gesprek met een medewerker. Als dat gelukt is kun je de euro tokens van Waves (WEUR) direct aanschaffen. WEUR kun je net als andere tokens direct verhandelen, holden of transfereren op de blockchain van Waves.

De download links voor de Waves Lite Client zijn hier te vinden.

Regelmatig updates ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required

Gerelateerde artikelen

Coinbase naar Japan

Robin Heester

Lightning Network live op mainnet Bitcoin

Robin Heester

Ripple gaat lobbyen bij overheden voor cryptocurrency

Jordy Schreuder