Blockchain Stories
Craig Wright: “Ik heb meer geld dan jullie land”
Bitcoin Cash Nieuws

Craig Wright: “Ik heb meer geld dan jullie land”

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Craig Wright, de man die ooit claimde Satoshi te zijn, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. In Rwanda zei Wright tegenover een zaal vol mensen: “Ik heb meer geld dan heel jullie land.’

Craig Wright

Wright was eerder deze maand in Afrika op de Transform Africa Summit als directeur van nChain Group.
NBC Africa presentator Georgie Ndirangu lokte Wright een beetje uit de tent door te beginnen over zijn claim Satoshi te zijn tijdens de aankondiging.

“Ik praat hier vrijuit, want ik hoef jullie geld niet.’

Ons aller ‘Fake Satoshi’ was nogal geïrriteerd tijdens zijn toespraak en stook dat niet onder stoelen of banken. Wright: “Ik kan hier vrijuit praten, ik heb namelijk meer geld dan jullie hele land. Ik hoef jullie investeringen niet.  Ik hoef hier geen geld te verdienen zoals Stellar en alle anderen. Ik ga gewoon oplossingen ontwikkelen. Deze gaan gemaakt én gebruikt worden.” De bitcoin cash adept nam dus geen blad voor de mond tijdens zijn toespraak op de technologieconferentie in Rwanda.

Fake Satoshi

Wright claimde ooit de man achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto te zijn. Maar tot op de dag van vandaag heeft hij geen bewijs kunnen leveren dat dat ook daadwerkelijk zo is. Samen met mensen als Roger Ver en Jihan Wu is hij de grondlegger van bitcoin cash, een cryptomunt die vorig jaar van bitcoin is afgesplitst. Zij focussen zich op dit moment met name op het vergroten van de ‘block size’.  Wat mij betreft zijn zowel de claims over het zijn van Satoshi en ‘de echte bitcoin’ nogal twijfelachtig, maar dat is slechts mijn mening.

Foto: YouTube

Gerelateerde berichten

Ripple vs SEC update: wat betekent dit voor XRP?

Julian Smits

ZachXBT lost WazirX hack bug bounty op en ontmaskert hacker

Thanh Lanh Tran

CIO Bitwise: Ethereum spoedig boven $5.000

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu