Blockchain Stories
Image default
Bitcoin Cash Nieuws

Craig Wright: “Ik heb meer geld dan jullie land”

Craig Wright, de man die ooit claimde Satoshi te zijn, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. In Rwanda zei Wright tegenover een zaal vol mensen: “Ik heb meer geld dan heel jullie land.’

Craig Wright

Wright was eerder deze maand in Afrika op de Transform Africa Summit als directeur van nChain Group.
NBC Africa presentator Georgie Ndirangu lokte Wright een beetje uit de tent door te beginnen over zijn claim Satoshi te zijn tijdens de aankondiging.

“Ik praat hier vrijuit, want ik hoef jullie geld niet.’

Ons aller ‘Fake Satoshi’ was nogal geïrriteerd tijdens zijn toespraak en stook dat niet onder stoelen of banken. Wright: “Ik kan hier vrijuit praten, ik heb namelijk meer geld dan jullie hele land. Ik hoef jullie investeringen niet.  Ik hoef hier geen geld te verdienen zoals Stellar en alle anderen. Ik ga gewoon oplossingen ontwikkelen. Deze gaan gemaakt én gebruikt worden.” De bitcoin cash adept nam dus geen blad voor de mond tijdens zijn toespraak op de technologieconferentie in Rwanda.

Fake Satoshi

Wright claimde ooit de man achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto te zijn. Maar tot op de dag van vandaag heeft hij geen bewijs kunnen leveren dat dat ook daadwerkelijk zo is. Samen met mensen als Roger Ver en Jihan Wu is hij de grondlegger van bitcoin cash, een cryptomunt die vorig jaar van bitcoin is afgesplitst. Zij focussen zich op dit moment met name op het vergroten van de ‘block size’.  Wat mij betreft zijn zowel de claims over het zijn van Satoshi en ‘de echte bitcoin’ nogal twijfelachtig, maar dat is slechts mijn mening.

Foto: YouTube

Gerelateerde artikelen

Nieuw Fidelity Bitcoin rapport toont positiviteit over de ontwikkelingen

Mick Theeuwen

Zal de SEC een Ethereum spot ETF goedkeuren? Analist Eric Balchunas denkt van niet

Mick Theeuwen

De EU is bezig met een nieuwe anti-witwas wetgeving. Wat betekent dit voor crypto?

Mick Theeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer