28 november 2023
Blockchain Stories
Blog

Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland

Cryptocurrency Club Nederland

Leuk nieuws in deze barre cryptodagen. Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland (CCN) gaan samenwerken! CCN is een Nederlandse community die zich focust op alles wat te maken heeft met cryptocurrency.

Cryptocurrency Club Nederland

De Facebookgroep van CCN is gestart in juni 2017 en is inmiddels uitgegroeid tot 24.200 leden. Samen met de andere kanalen op Whatsapp, Twitter en Telegram komt dat neer op ruim 25.000 enthousiastelingen.  Een hele grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Van nieuwelingen tot hodlers van het eerste uur, alle groepen worden vertegenwoordigd in de community.

Doel van de samenwerking

Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland slaan natuurlijk niet voor niets de handen in één. Als lid van CCN heb je misschien al een paar interviews en nieuwsberichten voorbij zijn komen in je tijdlijn. Dat zal nu structureel worden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld van cryptocurrency en blockchains.

Blockchain Stories gaat speciaal voor leden van CCN content verzorgen die past bij cryptofanaten. Zo zullen er wekelijks ‘Ask Me Anything’ (AMA) sessies gehouden worden waar beginners vragen kunnen stellen over bitcoin en bijvoorbeeld lastige onderwerpen als hard forks. Daarnaast zijn we druk bezig met een concept waarbij de community bepaalt waar Blockchain Stories onderzoek naar doet. Er zit nog meer in de pijplijn, maar daarover later meer.

Al de nieuwe artikelen kun je trouwens ook gewoon vinden op deze website natuurlijk.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Wat is tokenisatie? Handelen en privacy

Robin Heester

Universa en Blockchain Stories

Robin Heester

Hashed Timelock Contract (HTLC): wat is het en wat kun je ermee?

Arnold Hubach
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.