Blockchain Stories
Image default
Blog

Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland

Leuk nieuws in deze barre cryptodagen. Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland (CCN) gaan samenwerken! CCN is een Nederlandse community die zich focust op alles wat te maken heeft met cryptocurrency.

Cryptocurrency Club Nederland

De Facebookgroep van CCN is gestart in juni 2017 en is inmiddels uitgegroeid tot 24.200 leden. Samen met de andere kanalen op Whatsapp, Twitter en Telegram komt dat neer op ruim 25.000 enthousiastelingen.  Een hele grote groep mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Van nieuwelingen tot hodlers van het eerste uur, alle groepen worden vertegenwoordigd in de community.

Doel van de samenwerking

Blockchain Stories en Cryptocurrency Club Nederland slaan natuurlijk niet voor niets de handen in één. Als lid van CCN heb je misschien al een paar interviews en nieuwsberichten voorbij zijn komen in je tijdlijn. Dat zal nu structureel worden. Zo blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld van cryptocurrency en blockchains.

Blockchain Stories gaat speciaal voor leden van CCN content verzorgen die past bij cryptofanaten. Zo zullen er wekelijks ‘Ask Me Anything’ (AMA) sessies gehouden worden waar beginners vragen kunnen stellen over bitcoin en bijvoorbeeld lastige onderwerpen als hard forks. Daarnaast zijn we druk bezig met een concept waarbij de community bepaalt waar Blockchain Stories onderzoek naar doet. Er zit nog meer in de pijplijn, maar daarover later meer.

Al de nieuwe artikelen kun je trouwens ook gewoon vinden op deze website natuurlijk.

Gerelateerde artikelen

Crypto gestolen via malafide Google Chrome extension: Trader verliest $ 800k door keyloggers

Marijn van Leeuwen

Hong Kong exchange HashKey gaat internationaal: Licentie in Bermuda verkregen

Marijn van Leeuwen

Uitlevering Do Kwon aan Zuid-Korea geannuleerd door Montenegro

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer