23 mei 2022
Blockchain Stories
Nieuws

Ledger Live desktop applicatie nu te downloaden

Ledger Live Desktop Applicatie

Ledger Live is de nieuwe software van de makers van de Ledger wallets waarmee je nu nog gemakkelijker je cryptomunten kunt managen en op kunt slaan. De nieuwe applicatie vervangt de oude Google Chrome apps.

Een hoop nieuwigheid met Ledger Live

Ledger Live is een ‘all-in-one app’ waarmee je jouw bitcoin en altcoins veilig kunt stellen. Op de website van de makers van de hardware wallets kun je het programma downloaden. Deze draait op Windows, Mac en Linux. Deze nieuwe app moet het makkelijker maken om gebruik te maken van de hardware wallets. Met een normale Nano Ledger S moet je bijvoorbeeld wisselen tussen verschillende apps om bij je BTC of ETH te komen, met deze nieuwe applicatie hoeft dat niet langer. Ook kun je real-time de prijs volgen van je cryptomunten én meerdere accounts aanmaken.

Ledger kopen

Voordat je met Ledger Live aan de slag kunt moet je wel een hardware wallet kopen. De software is gratis te downloaden, maar je kunt het niet gebruiken zonder het fysieke product. Een hardware wallet koop je het beste bij de officiële maker van het product. Zo voorkom je problemen. De producten van Ledger zijn hier te bestellen. De Nano Ledger S is één van de populairste stukjes cryptohardware. Hardware wallets zijn handige apparaten waarmee je jouw cryptomunten veilig op kunt slaan. Je kunt met behulp van deze apparaten je coins veilig opslaan, maar er tegelijkertijd wel snel bij komen mocht dat nodig zijn.

Coins opslaan met een Ledger

Met behulp van een Ledger ben je in staat je bitcoin veilig op te slaan. De fabrikant ondersteunt ook andere coins zoals ETH, XRP, LTC en NEO. Ledger Live ondersteunt op dit moment nog geen ERC20-tokens, die support komt bij een eventuele volgende update wel.

Vragen over hardware wallets? Kom eens langs op Telegram, we helpen je graag.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

BitTorrent token (BTT) 600% omhoog sinds ICO

Robin Heester

Bitfinex schrapt $10k minimum, Android-virus wil jouw geld

Robin Heester

When Bugatti?

Jordy Schreuder
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.