Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update

Marktupdate Week 27 2018 – Tezos, Dent en SelfKey

De markt heeft zich deze week goed gehouden. Bijna alle grote coins eindigde de zevenentwintigste week van 2018 met mooie groene cijfers. Alleen Tezos (XTZ) had het moeilijk in de top van de lijst op CoinMarketCap, de munt eindigde de helft lager dan de prijs waarop het de week begon.

Tezos (XTZ) daalt flink

Tezos haalde met hun ICO vorig jaar ruim 230 miljoen dollar op. Vorige week was het eindelijk zo ver: investeerders kunnen hun XTZ’s nu verhandelen op Gate.io en HitBTC. De koers van de munt nam dan wel een aardige duikvlucht naar beneden, ICO-investeerders staan nog steeds dik in de plus. Bitcoin, Ethereum en ook XRP zijn alle drie gestaag gestegen.

Marktupdate Week 27 2018
Top 20 volgens CMC Week 27 2018

Opmerkelijk: DENT

DENT is een ERC20-token. Het is bedoeld om mobiele data te kopen en verkopen. Binance heeft deze coin onlangs toegevoegd aan hun platform. En de prijs schoot meteen omhoog. Je kunt goed zien dat op 6 juni bekend werd gemaakt dat DENT zijn weg had gevonden naar de grootste cryptobeurs. De prijs is ondertussen wel weer redelijk wat gedaald na de all-time-high. Maar nog steeds staat de cryptomunt een stuk hoger dan voor het nieuws.

DENT chart week 27 2018
DENT chart week 27 2018

 

SelfKey (KEY) naar beneden

In onze vorige marktupdate was SelfKey nog de grootste stijger. Nu is het één van de coins met het grootste verlies. Na een stijging van 400% vorige week is het niet heel verrassend dat het privacyproject nu wat daalt. Ook hier was het feit dat Binance de coin aan ging bieden één van de aanleidingen voor de prijsstijgingen,  de hype is nu gaan liggen en dat is te zien aan de prijs.

KEY chart week 27 2018
KEY chart week 27 2018

Zelf handelen

Zelf beginnen met het handelen in cryptocurrency? Check dan eens onze guide. Vergeet niet om ook onze algemene informatiepagina te bekijken voor alle handige linkjes die wij voor jou verzamelen.

Gerelateerde artikelen

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Marijn van Leeuwen

Crypto exchange Coinbase ontvangt licentie in Canada

Marijn van Leeuwen

Ripple wil stablecoin lanceren: Wat gaat dit betekenen voor Tether en Circle?

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer