Blockchain Stories
Image default
Binance Binance Coin Nieuws

Cryptomunten lenen voor mensen met Binance Coins

Binance Labs heeft geïnvesteerd in Libra Credit (LBA). Mensen die Binance Coins (BNB) in bezit hebben kunnen door deze move cryptomunten lenen met behulp van Libra Credit. Het platform staat nog in de kinderschoenen, maar bij Binance zijn ze al overtuigd van het concept.

Binance Labs

Dit is weer een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van Binance. In zeer korte tijd is de cryptobeurs een enorme imperium aan het opbouwen. De verhuizing naar Malta is voor Binance een goede move geweest, de gunstige wetgeving op het eiland zorgen er voor dat er relatief makkelijk stappen gemaakt kunnen worden. Met Binance Labs probeert de exchange hun profiel verder uit te breiden. Dit cryptofonds investeert in crypto- en blockchainbedrijven. Vooral bedrijven en concepten die nog een aantal dingen moeten opzetten voordat ze kunnen gaan knallen worden opgepikt door het investeringsfonds.

Libra Credit

Libra Credit noemt zichzelf een ‘decentralized digital asset financcial services platform’ en focust zich met name op leningen. De ICO van LBA is begin mei beëindigd met een opbrengst van 26 miljoen dollar. Er moet op termijn een app komen waarmee je op zowel je PC als mobieltje cryptovaluta kunt lenen. Het uitlenen van cryptocurrency kan een hele grote markt worden. Zeker met het oog op het internationale en grenzeloze aspect van cryptovaluta. Op deze manier zou je een hoop regeltjes kunnen omzeilen. Het is dan natuurlijk wel de vraag of dat een wenselijke ontwikkeling is. Ongelimiteerd lenen zonder veel strenge regels zal niet voor iedereen een succes zijn..

Binance bouwt verder

Sinds de start van Binance in juli 2017 heeft het bedrijf snel een grote positie in de cryptomarkt gepakt. Naast investeringen zoals in Libra Credit zijn er ook al ver gevorderde plannen om met een bank in zee tegaan. De volgende markt die op de agenda van de exchange staat is Zuid-Korea. Het kan daar stevige concurrentie verwachten van Bithumb en Upbit.

 

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer